0ne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1490566625166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Animasyon/reklam guzel de altindaki cips yemeyelim diyen tipin neden oyle dedigini cozemedim bir turlu. Alakaya maydonoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Hemen anlatayım. Şimdi animasyonun sonlarına doğru zıçan süper mario tosbağı varya ,cips yemeyelim diyen eleman onun yaptığı iş ile cips arasında bağlantı kuruyor.Kısaca tosbağa cips zıçıyor gibi düşünüyor eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Abi ayni oksijeni soluyoruz bu tiplerle. Ciddi anlamda uzuluyorum kendim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar