Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Merhabalar, Oyunu preorderla alıp head startlarla çılgın gibi kasmış ancak aşırı grindden bunalıp bırakmıştım.Uzun süre geçti üstünden ve şimdi oyun ne alemde yapılan değişiklik oyunu ne kadar değiştirdi öğrenmek istiyorum.Şu anda Warhammer oynasam da ilerde Swtor çıkana kadar bir oyun sıçraması yapacağım gene Aion'a dönsem pişman olur muyum? Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 --daily questleri unut yeni eklenenleri. pvp üzerine daily quest koymuşlar. --40+ levellerde bol exp veren tekrar questleri eklenmiş her bir quest 10 ila 20 mob kesmeni istiyor. 4 quest yapsan 7m exp falan geliyor. -- anlayacağın yine gelen yenilikler rind üzerine :D -- bence aion 2.0 ı bekle o zaman ciddi anlamda mükemmel olucak -- veya şimdi gel 2 ay sonrası için charını hazır et sonra beklemeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben de 2. seceneği yani charimi hazır etmeyi dusunuyordum.Bakalım kısmet birkac gun icerisinde dönüş yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar