sandalye Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Tamamdır sağolun Sigismond yetişti imdadıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahaha bari yazsaydin da c/p etseydi mail atcak kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mail adresine bakmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oha mail almıştım o kadar sevki.akay diye ................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bella gelmedi senin attığın şey ama eminim Sigismond kadar kasmamışsındır zaten(: Baksana şuna said: AKDENIZ ÜNİVERSİTESİ - ALİ ŞEVKİ AKAY ___________________________________________________ Sevgili öğrenciler, 26.06.2010 tarihinde saat 20:00'de başlayacak olan toplantıya Pazarlama bölümünde okuyan tüm öğrencilerin katılması gerekmektedir. Toplantı konu olarak yaz okullarını ve mezuniyeti içermektedir. Toplantı yeri bir değişiklik olmazsa kampüs kütüphanesidir. Konu hakkında sınıf temsilcileri benim tarafımdan bizzat bilgilendirilecektir. Özellikle sınıf temsilcilerinin hiçbir müsamaha göstermeden toplantıya katılmalarını talep ediyorum. Diğer öğrencilerle iletişimimde önemli bir rol oynayacaklardır. Saygılarımla, Ali Şevki Akay Müdür Yardımcısı ********************************************* Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 07070 Çallı/ANTALYA Telefon : 0 242 345 13 30-346 41 60 Fax : 0 242 345 95 28 Posta Kodu : 07070 E -mail : [email protected] ************************************************** Tekrardan çok teşekkür ederim Sigismonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oha nanköre bak. mail almıtım atacaktım işte. nankör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Of fark etmedim ben mail aldım dediğini, pardon. Sende çok iyisin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oha ne iyi insanlar var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar