Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Dinan neymiş ansiklopediden baktım direk yazıyorum. Fransa'da, Rance ırmağı kıyısında arrondissement (Côtes-du-Nord) merkezi; 12,873 nüf. (1992). Bretagne dukalığının eski müstahkem mevkisi olan Dinan'da, XIII. ve XIV. yy.'dan kalma kuleli bir sur vardır. Şato, XIV. ve XV yy.'dan kalma, oval planlı bir kule biçimindedir. Arrondissement da eyalet, vilayet, belde, belediye gibi bir idari birim de hangisine tekabül eder bilmiyorum.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Evet işte orası da adını o tanrıça mıdır nedir ondan almış yanlış anlamadıysam.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tanrıça mı? hmm :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Proxa, 11 Ağustos 2004 11:53 tarihinde demiş ki: dinin olabilirmi ? babaennen FR hastasıdır belki Lol[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Babaannen belki S leri söyleyemiodu - Anne çocuğumuzun ismini ne koyalım - Dinan(sinan) koyun Dinan :)lol[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 daha önce başka biride sölemişti bunu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Boşver yaw belki bilmemen falan gerekiyordur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hayatımı hep bir sorunun cevabını arayarak geçirdim evlat. Ahahaha[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Babam hep şöyle derdi. TEEEEEyh HEHEHEE HEHE :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 euheuhe lol=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Nüsuf memurun yanlışlıka "sinan" diye "dinan" koymuş olmasın :) Türkiyede çok örneği varda[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: BonePART, 11 Ağustos 2004 22:04 tarihinde demiş ki: walla adım berkay ve hastasıyım ne kadar gavurlar solemekte zorlansada direk mogollar dinledikce hastası oluyorum ismimin ama gecen gun bi kız "ya sende berkay tipi yok. berkaylar daha yakısıklı oluyo" dedi oha dedim benimki daha bir orcinal berkan.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 En güsel isim Burak. Melek ismi sonuçta öle hebele hübele anlamı yok :)[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben maykıl arkadaşlarım kısaca mayk der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Saçmalama, burak Hz. Muhammed'in miraca çıkarken bindiği bineğin adı.[signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 11 Ağustos 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 doğru werewolfun dediği melek ismi değil beygir ismi. ahuae. Benimkide dindar ailenin yaratıcı zekasının ürünü. İbrahim.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: W3r3wolf, 11 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki: Saçmalama, burak Hz. Muhammed'in miraca çıkarken bindiği bineğin adı. Yanlış biliyorsun Hz. Muhammed 'i hicret sırasında taşıyan atın ismidir. At şekline girmesi Burak meleğe Allah tarafından verilmiş bi görevdir. Aytıca Burak melek gittikleri yerler boyunca Hz. Muhammedin üzerinde sürekli bir bulut durmasını sağlamıştır. Öğreninde gelin la :)[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Aç ansiklopediyi oku.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ansiklopedide Burak melek adıdır. Hz. Muhammedi hicret sırasında taşımıştır. Ayrıca üstünde bulut gezdirtmiştir diyemi yazıyo. Ayrıca baktığının ansiklopedi değil de islam ilmihali olmadığından eminmisin :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 at melek=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ansiklopedide yukarıda yazdığım yazıyor. Ben melek diye birşey yazmadım.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Dynun, 11 Ağustos 2004 01:36 tarihinde demiş ki: Babannem koymuş adımı vaktiyle. Adım "Dinan" Evet çok sordum ama : Sallama değil senin ismin . Çok da güzel bir isim diyor. heh Ama ben ne duydum ne gördüm 17 yıllık yaşamımda :) İnternette araştırdım biraz garip sonuçlar çıktı bkz.: www.dinanbmw.com. Adım araba markası mı ? Öyle böyle değil. Her yeni tanıştığım insan -aa ne değişik isim anlamı ne? diye soruyor ben de cevap veremeyince fitil oluyorum :( belki babannen bmwsinin olmasını istiyormuş ve seni bmw kadar sevdiği için ismi dinan koymuş olabilir :).[signature][hline]Oyunlarım şimdi pisayada! Castle Battle(Yeni) 1945:FinalFronts(Yeni) Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerdar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Öyle dem kardeş bizim bizim sınıfta bir kiz vardı adı merve ama soyadı düdük,ferhan vardı soyadı şabak Bek güzel bir teselli olmadı ama ismin gerçekten cok orjinal gittiğin her yerde öne bir adım öne çıkarsın Bana vazife degil ama bir nick önerisi THEDİNAN[signature][hline]OH YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 derya erkek ismi neden olmasın feminin bişey değilki[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 derya, deniz falan unisex isimler aslında hatta deniz daha çok erkek ismi geliyor bana (belki tanıdıgım bütün denizler erkek oldugundandır :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar