grumwel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Geçen face'te gezerken buldum HON'u begenen bır cok kısı bunuda begenmıs dıye dedım gırem bakam.. Oyun Dota Allstars yapımcıları tarafından yapılmıs bır oyun. Yıne aynı mantık. + Olarak gordugum seyler: *Hangi heroya hangi item yapman gerektıgı shopta gosterılıyor *Bır heronun 4 ana skill(3 skill 1 ulti) 1 tane pasif 2 tanede sizin sectiginiz skill olmak uzere 7 skill'i var. *Göruntuler güzel *Her heronun farklı skinleri var yani 4 tane skini war eger o skinler sende acıksa ( nası acıldıgını assagıda anlattım) onu giyebiliyorsunuz *Lvl sistemi var. - olarak gordugum seyler *İtem'i yere atma gibi bir sansın yok. -------------------------------- Adamlar bu oyundan bıraz para cıkarabılmek ıcın soyle birsey yapmıslar : senin oyunda su an sayısını hatırlamıyorum ama tahmınen 12 heron war daha fazla hero acmak ıstersen ya cok fazla oyun oynayıp puan topluyacaksınız oyle acacaksınız yada gıdıp puan satın alacaksınız ole oynayacaksınız size kalmıs birsey bu aynı sey skin lerdede gecerli ben burda baya anlattım ki paticikte HON a para vermeyen bircok kisi var onun yerine League of Legends (LoL) oynarlar en azndan oyundakı turk sayısı artar daha turk 1 tane gordum :) Oyun sitesi: LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?34,3891032,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ala ala ben niye goremedim yaf :S kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 nop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar