KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 normal başvuru geliyordur loncaya bence lonca sahibi bir baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ged dikkat et de son 15 yada 20 dakka aday olunmuyor, bir de ne kadar geç aday olursan o kadar çok gold vermen gerekiyor. Bence şimdi aday ol şimdi gitse o kadar para bişi olmaz daha sonra 20k gold fln giderse üzülürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bizim lonca durumumuz başvuruyla değil başvuran direk katılmış oluyyor loncaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Aday oluyorum o zaman şimdi, akşama kadar entrika, drama dönecek makam için :) Loncayı düzenlemek lazım aslında, her başvuran katılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hehe :) bu arada şövalyeliğe biri aday oldu yanımda, hitabeti kaç anlamadım %70 den girdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 size demiştim 1 sovalye olayım a.s ortalığın :D 130 FP 450k GOLD şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oha, o ne abi benim fp sınırım 80? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 şuan 770k gold mevcur fp 80 :D kalan mucevher 4 fp sınırı 120 bende fp farm gold gold gold gold fp farm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2. seviye baronlukta aldım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 düello için inaktif dayanıksız bir adam istiyorum kim war? nasıl bulunur bu tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yüksek skorlara gir, şehre göre sıralama, yaklaşık 1000-700 puan arasında loncasız birini bul. Loncası olmasın ki sonra başa dert olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 şehir sıralamasında en son sayfaya git sıradan başla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hehe abi iyi de en sondaki adam daha mı az fp veriyor wardır kesin bir farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yeni başvuru geldi mahkemeye :) 45 46 yüzdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 belkide en sondakileri ben temizledim ya ondandır her seferinde ben 48 FP aldım 5 sefer :D daha az değil de koruması 0 olanlara saldır birde sondaki adamların gücü daha azdır yetenekleri bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 delilleri silen maken neyse ona geçelim birimiz seni baştan aşağı bir yıkıyalım :D haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bir kaç aktif olsa dini makamlara yerleşse süper olacak :) Delil falan kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ayıp ediyon baba :D psikopos için adaylığımı koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 benim yetenekler şu şekilde oldu şuan 11 hitabet 30 karanlık güçler 31 dövüş 41 FP 0 mücevher 860k Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hay allah piskopos a ben aday olcaktım, bi admala kapısıyoruz su anda şövalyelik için geçcek gibi beni neyse akşama doğru başka bir şey yaparım bende belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 düello yaptım kadının biriyle sondan 2 . sayfada kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 duelloda mutlaka tanrının ellerine bak birde ben karanlık işlerde olduğum için dövüşlerde kaybetmem çok zor oluyor. psikoposluga baska aday yokki suan da acaba farklı şehirdemiyiz seninle. (ülke) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Dövüş yeteneğini arttır düello için. Şövalye makamında kalırsan rakibini düşürmeyi deneriz seçimden önce birileri bizi düşürmezse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 usta zanaatkar mahkeme başkanlığına aday olmuş, eğer yüksek puanda kalırsa usta zanaatkarlığa başvururum bende yada şöyle yaparız usta zanaatkarlığa koyarım bende adaylığımı, entrika kasarız adamın üstünde 2 makamda bizim olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 O seçimi alabilir gibi 70 itibarı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar