yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! csknats hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Ne beyin var ne kulübe ne kafa, arkadaşın eski bir mankafa! kim olduğu belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Aday olduğun elemanın (yanındaki) loncadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 evet vede akıl hocası malesef bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 destekledim ama - ymeişsin repe, adam ilrde suanda, birz bagıs falan bombala. fpm kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ikinci karakterimle de loncaya girdim. mareşal kendisi eflak bogdanda, bi sıkıntınız olursa atarız çekeriz herkesi hapisten hapsen falan. bu arada dovus gucumu arttirdim iki kere, 100 oldu, 6 duellodan birini kaybettim, 250 FP falan kazandım, durmadan craft abanıyorum skillimi 50 falan yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 server 1 - kullanıcı adı : fede - şifre : 12345 server 2 - kullanıcı adı : fedelli - şifre : 12345 2 gündür bakamıyorum ikisine de. biraz geri kalmış olabilirler ama başlangıçta sağlam çıktım iyi durumdalar yine. sıkıldım, hevesimi aldım. browser oyunları bana göre değil bi kere daha anladım. ilk kapan alıp oynayabilir. hayırlı olsun. server 1'deki pati locasının başkanı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fusion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Kaptım valla, çok çok çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hitabet sanatı 15 olunca %76'ya çıktım biraz daha kasmak lazım bunu ah keşke mesleği 30'a kasıcağıma hitabeti kassaymışım ne fark etti yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 direk hitabet sanatı ile alakalı meslek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yok sanırım bu arada behlil mareşalliğe oynuyor %57 ile önde yardımı esirgemeyelim gerçi ben destekliycek nitelikte değilmişim behlil i vada da mahkeme başkanlığı için tek adaymış zaten behlil oraya geçer kesin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Sakin ve kendi halinde olmaya çalışıyorsunuz fakat içinizde sinsice entrikanızın başarılı olmasında ötürü duyduğunuz olumlu bir his var. lazkaptan61 isimli şahıs, makamını ve tüm uygulamalarını kaybetti. Killerlord alirsin orayi artik sanirim adam online degilse, senin rakibi düşürdüm. son 22 dk da dusurdum, biriside bana ifitra atmis ama cok koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aldı zaten son 15 dk adam tekrar başvuramıyor haha tam zamanında basmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hitabet sanatın kaç oldu? Bu seçimden sonra mahkeme başkanlığına oynamalısın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Oynayabilirim Hitabet sanatı yüksek (21 ) çünkü mücevher var bende de, arttırabilirimde. Hakkımda casus atan varsa çok suç işliyoruz aslında o kötü. Potansiyel adaylara casus atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aha evet bende şimdi bakıyordum adam yok oldu :D haha eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Anlaşılan biri bardağına bir şey koydu ya da bardağını değiştirdi. Tabii sen bunu farkettin ve bardağını yere vurdun. Boşuna dememişler bardak kırmak iyidir diye. 2x kere başarısızlık adamlarda boş durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aldık tüm makamları, boşalan icra memurluğu war bi de mahkeme başkanlığını alsak süper olcak gibi 30 k lazım bu arada daha sonra piskopos mu olsam acaba? 2. baronluk ünvanını da açıyorum 30 k sonra, pskoposun da itibar arttırma başkasınınkini azaltma fln gibi güzel özellikleri war gavurdağ seninki icra memurluğuna aday olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 76.6l gold aldım 1 saat sonra düello ile fp yi yükseltip biraz daha altın kasıcam bu arada adli savunma +10 veren item üretmeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben almayı denicem mahmekeme başkanlığını, bu arada birisi lonca başkanlığını alsın aslında. Herkese açık sanırım habire sayı artıyor ama kim içerde kim değil bilmiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 üst makamlara devam ederim ben hangisine geçilmesi lazım veya hangi makamda adam lazımsa. dövüş ve karanlık işlerim yüksek benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Fusion said: Kaptım valla, çok çok çok teşekkürler. lonca başkanlığı fusion'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 icra memuru iyi ama herhangi bir para yapma muhabbeti olmadığından pek de çekici gelmiyor mahkeme başkanlığı ve tahsildar güzel makamlar. Tahsildar olan adamın ama 50 itibarı war onla kapışmak kolay olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2 gün ara verince geriledim ama şimdi toparlarım burada az para yapayım ben o adamı suikast ile düşürürüz :D veya karanlık işler yapan sağlam delil topluyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 mareşalligi aldim, eyv genclik. beni hapse atan adamı da hapse atıp makamından ettim. mareşalligin savas gucu arttirma imtiyazıyla da 150 yapıp herkese girip girip 50 50 alıyorum fpleri :) sonsuza kadar oynarım suanda, bi de param olsa ahha. istediginiz varsa direk makamından edip hapse falan atarım haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mahkeme başkanlığını almayı düşünüyorum bu seçime, elemanın itibarı 25 düşürmeyi denicem seçimden 20 dk önce sonra aday olucam. Büyük Yükselişteki elemanlar paso sert bira, iftira falan deniyorlar, belkide onlar bizi düşürür hehe :) Birde mahkeme başkanı olana casus gönderdim şu anda. Yüksek bir kaç pozisyonda bulunana gönderin casusları bir götürüsü yok sanırım. Şu dün atıştığım eleman icra memurluğuna başvurmuş. Bize aktif üyeler lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar