Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! csknats hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Ne beyin var ne kulübe ne kafa, arkadaşın eski bir mankafa!

kim olduğu belli oldu
Mesaj tarihi:
ikinci karakterimle de loncaya girdim.
mareşal kendisi eflak bogdanda, bi sıkıntınız olursa atarız çekeriz herkesi hapisten hapsen falan.

bu arada dovus gucumu arttirdim iki kere, 100 oldu, 6 duellodan birini kaybettim, 250 FP falan kazandım, durmadan craft abanıyorum skillimi 50 falan yaptım :D
Mesaj tarihi:
server 1 - kullanıcı adı : fede - şifre : 12345
server 2 - kullanıcı adı : fedelli - şifre : 12345

2 gündür bakamıyorum ikisine de. biraz geri kalmış olabilirler ama başlangıçta sağlam çıktım iyi durumdalar yine. sıkıldım, hevesimi aldım. browser oyunları bana göre değil bi kere daha anladım. ilk kapan alıp oynayabilir. hayırlı olsun.

server 1'deki pati locasının başkanı bu arada.
Mesaj tarihi:
yok sanırım bu arada behlil mareşalliğe oynuyor %57 ile önde yardımı esirgemeyelim gerçi ben destekliycek nitelikte değilmişim behlil i

vada da mahkeme başkanlığı için tek adaymış zaten behlil oraya geçer kesin herhalde
Mesaj tarihi:
Sakin ve kendi halinde olmaya çalışıyorsunuz fakat içinizde sinsice entrikanızın başarılı olmasında ötürü duyduğunuz olumlu bir his var. lazkaptan61 isimli şahıs, makamını ve tüm uygulamalarını kaybetti.

Killerlord alirsin orayi artik sanirim adam online degilse, senin rakibi düşürdüm.

son 22 dk da dusurdum, biriside bana ifitra atmis ama cok koymaz
Mesaj tarihi:
Oynayabilirim
Hitabet sanatı yüksek (21 ) çünkü mücevher var bende de, arttırabilirimde. Hakkımda casus atan varsa çok suç işliyoruz aslında o kötü. Potansiyel adaylara casus atmak lazım.
Mesaj tarihi:
Anlaşılan biri bardağına bir şey koydu ya da bardağını değiştirdi. Tabii sen bunu farkettin ve bardağını yere vurdun. Boşuna dememişler bardak kırmak iyidir diye.

2x kere başarısızlık
adamlarda boş durmuyor
Mesaj tarihi:
aldık tüm makamları, boşalan icra memurluğu war bi de mahkeme başkanlığını alsak süper olcak gibi

30 k lazım bu arada daha sonra piskopos mu olsam acaba? 2. baronluk ünvanını da açıyorum 30 k sonra, pskoposun da itibar arttırma başkasınınkini azaltma fln gibi güzel özellikleri war

gavurdağ seninki icra memurluğuna aday olmuş :)
Mesaj tarihi:
Ben almayı denicem mahmekeme başkanlığını, bu arada birisi lonca başkanlığını alsın aslında. Herkese açık sanırım habire sayı artıyor ama kim içerde kim değil bilmiyoruz :)
Mesaj tarihi:
icra memuru iyi ama herhangi bir para yapma muhabbeti olmadığından pek de çekici gelmiyor mahkeme başkanlığı ve tahsildar güzel makamlar. Tahsildar olan adamın ama 50 itibarı war onla kapışmak kolay olmaz.
Mesaj tarihi:
mareşalligi aldim, eyv genclik. beni hapse atan adamı da hapse atıp makamından ettim.
mareşalligin savas gucu arttirma imtiyazıyla da 150 yapıp herkese girip girip 50 50 alıyorum fpleri :) sonsuza kadar oynarım suanda, bi de param olsa ahha.

istediginiz varsa direk makamından edip hapse falan atarım haber verin
Mesaj tarihi:
Mahkeme başkanlığını almayı düşünüyorum bu seçime, elemanın itibarı 25 düşürmeyi denicem seçimden 20 dk önce sonra aday olucam.

Büyük Yükselişteki elemanlar paso sert bira, iftira falan deniyorlar, belkide onlar bizi düşürür hehe :)

Birde mahkeme başkanı olana casus gönderdim şu anda. Yüksek bir kaç pozisyonda bulunana gönderin casusları bir götürüsü yok sanırım.

Şu dün atıştığım eleman icra memurluğuna başvurmuş.

Bize aktif üyeler lazım biraz
  • Yeni Oluştur...