Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

server 1 - kullanıcı adı : fede - şifre : 12345
server 2 - kullanıcı adı : fedelli - şifre : 12345

2 gündür bakamıyorum ikisine de. biraz geri kalmış olabilirler ama başlangıçta sağlam çıktım iyi durumdalar yine. sıkıldım, hevesimi aldım. browser oyunları bana göre değil bi kere daha anladım. ilk kapan alıp oynayabilir. hayırlı olsun.

server 1'deki pati locasının başkanı bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin ve kendi halinde olmaya çalışıyorsunuz fakat içinizde sinsice entrikanızın başarılı olmasında ötürü duyduğunuz olumlu bir his var. lazkaptan61 isimli şahıs, makamını ve tüm uygulamalarını kaybetti.

Killerlord alirsin orayi artik sanirim adam online degilse, senin rakibi düşürdüm.

son 22 dk da dusurdum, biriside bana ifitra atmis ama cok koymaz
Sosyal ağlarda paylaş

aldık tüm makamları, boşalan icra memurluğu war bi de mahkeme başkanlığını alsak süper olcak gibi

30 k lazım bu arada daha sonra piskopos mu olsam acaba? 2. baronluk ünvanını da açıyorum 30 k sonra, pskoposun da itibar arttırma başkasınınkini azaltma fln gibi güzel özellikleri war

gavurdağ seninki icra memurluğuna aday olmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

mareşalligi aldim, eyv genclik. beni hapse atan adamı da hapse atıp makamından ettim.
mareşalligin savas gucu arttirma imtiyazıyla da 150 yapıp herkese girip girip 50 50 alıyorum fpleri :) sonsuza kadar oynarım suanda, bi de param olsa ahha.

istediginiz varsa direk makamından edip hapse falan atarım haber verin
Sosyal ağlarda paylaş

Mahkeme başkanlığını almayı düşünüyorum bu seçime, elemanın itibarı 25 düşürmeyi denicem seçimden 20 dk önce sonra aday olucam.

Büyük Yükselişteki elemanlar paso sert bira, iftira falan deniyorlar, belkide onlar bizi düşürür hehe :)

Birde mahkeme başkanı olana casus gönderdim şu anda. Yüksek bir kaç pozisyonda bulunana gönderin casusları bir götürüsü yok sanırım.

Şu dün atıştığım eleman icra memurluğuna başvurmuş.

Bize aktif üyeler lazım biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...