Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

Şövalyelikde ki aksiyon ve mücevher kombinasyonu ile kısa sürede çok para yapılır.

Demin 2 mücevher kullandım 120 k geldi direk. Sonra gittim düellodan 40 AP aldım .

Her basısta para olayına 6 7 8 diye artıyor AP si para getiren taze mallar olayının, mücevhler ilede tekrar kullanma zamanını aşıyorsun. Ama geçici süre için epey para yapıyorsun.

Ben makamdan etmeyi deniyim barı seçimden önce dicem ama seçim sabaha hayatta pc başında olamam.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

abi sen son 20 dakka suikast ardından adaylık fln yapabilirsin, yada son 20 dk da makam kaybettirip alabiliriz ama öyle yapcaksak adam akıllı makam alalım ne öyle şövalyelik fln :)

farketmez o altın getiren yetenek olan bir skill olsun yeter.
bu arada son 20 dk başvuru yapılamıyor olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha suikast deli birşey ama olma şansı düşük.

suikat tutarsa ne oluyor ?

-- adamın o karakter tamamen ölüyor. 2. nesil karakter açıyor

tüm özelliklerinin + goldun %10 u düşüyor başka varmı bilmiyorum bunu yabancı yerde okudum. yani yaş geldiği zaman ölüyor ya oyunda :D adamı kısa yoldan mezera gömüyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

5.7 Ölüm

Karakterinizin dünyadaki zamanı kısıtlıdır: Bir kere maksimum yaşa ulaştığınızda, yaratıcınızla buluşursunuz. Bu demek değildir ki oyun sizin için bitti, yeni bir karakter yaratarak varis seçebilirsiniz.
Nerede bulabilirim?

"Yaş" seçeneği altında ortalama yaşam sürenizi görebilirsiniz.

Eğer karakteriniz ölürse, karakter profilinizin yerine cesedinizin resmini görürsünüz ve haneniz mezarlığa dönüşür. Mezarlığa tıklayarak yeni karakter yaratabilirsiniz.
Ne işe yarar?

Karakteriniz maksimum yaşa ulaştığında ölür ve maalesef bunun için bir şey yapamazsınız. Ama artefaktların yardımı ile ortalama yaşam sürenizi etkileyip, ölümünüzü geciktirebilirsiniz.

Karakteriniz öldüğünde, mezarlığa tıklayıp varisinizi seçebilirsiniz. Cinsiyetini, portresini ve ilk ismini seçebilir ve beğendiğiniz şekilde kaydedebilirsiniz.

Hanedanlık ismi ve armanız aynı hanedanlıkta olacağınız için aynı kalır. Binalarınız ve deponuzda ki mallar değişmez. Ancak altınınızın %10`nu veraset işlemleri için kaybedersiniz. Her yetenek değerinizden de %10 kaybedersiniz. Bir makama başvurduysanız veya hali hazırda bir makamı yürütüyorsanız, başvuruyu da makamı da kaybedersiniz.

Eğer karakteriniz ölürse, varisinizi yaratana kadar hiçbir faaliyeti uygulayamaz ve istenilen faaliyet puanını karşılayamazsınız.Varise karar vermeden normal bir şekilde oyunu oynayamazsınız.

http://tr.europe1400.com/manual.php?cat=4&gr=0&art=6
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere şövalye olunca taşınma için gerekli puan kolay toplanıyor aslında, aktifler şövalyeliği kapmaya çalışın sonra Niksar'a gelin.

Şövalye olmak için : Hitabet sanatına yüklenin sonra makamı alınca şehrin sıralamasına gidip 1000 puan civarı loncasız birisini bulun ve düelloya davet edin. Bu şekilde 120 aksiyon (3seferde) puanı topladım.

Sonra rahat rahat taşınırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki saat sonra senin yanına aday olanı makamından etmeyi deniycem. Sabah erken girmeyeceğim için yatmadan denerim ama sabah tekrar aday olursa yapabileceğim bir şey yok. Bu büyük yükseliş mi ne diye lonca var onlardan biridir belki.

Lazkaptanın yanına aday olsaydın gerçi keşke diğer guildlerin aggroyu almayalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...