GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 synthesizer said: heraklia direk, ne yapabiliyosan yap 2 kere desteklemisin bende bir 5000 altin bastim , bu aksam aliriz gibi sovalye makamamini yine. Bu arada uyku çayı üretebiliyorum tanesi 1000 den gidiyor sanırım, epey uzun sürüyor üretimi. Şimdi ilk üretim bitecek bakalım ne kadardan satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Eşyaları nasıl kullanıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 imalathane gibi yerine geliyorsun depoyu yönet ardından eşyaya tıklıyorsun envantere atıyorsun ondan sora da kendi karakterine tıklıyorsun açılan sayfadan envanter i açıp item ı kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gavurdağ seçim gitcek az para bas yauwww, broşür derledim adam hakkında şansa 5 düştü %53'e geriledi go go GAVURDAĞ aldın helall :) patinin en görkemli döenmi oluyor sanırım niksar da 2 bölge makamı bi baba bi de hazinedar oluyoruz hadi hayırlısı bakalım, gerçi bu hazinedarlık çok dandik gibi geliyor da umarım yanılıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bakmıyordum ben şöyle mesaj gelmiş Başarısızlık - Sert bira Anlaşılan biri bardağına bir şey koydu ya da bardağını değiştirdi. Tabii sen bunu farkettin ve bardağını yere vurdun. Boşuna dememişler bardak kırmak iyidir diye. Ne ki bu ? Birde birini makamından alabilirim sanırım, var mı almamı istediğiniz. Ben item falan uğraşmıyorum hiç iki kere synt desteklemişti birde 5000 altın koymuştum 54% 46% öndeydim, son dakikalarda bakmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Aman Tanrım!Nakliyelerinden birisi soyuldu. Şu eşyaların çalındı : 10.150 değerindeki 10 Uyku çayı . Birde bu oldu, bu rasgele mi oyuncu mu yaptı pffff Lol makamı kaybeden mesaj atmış, birde şimdi şu sistem mesajı geldi : Zaganosogullari hanedanlığındaki Mutevekkil adlı kişinin düşman listesine girdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sert bira diye bir item war abi senin hitabet sanatını ve dövüş gücünü düşürüyor ama kötü şeylere karşı koyma gibi bir skill'in war o yüksekse buna karşı koyabiliyorsun ve sert bira işe yaramıyor. Neyse makamı aldın de adam beni düşman listesine ekledi :) Zaganosogullari hanedanlığındaki Mutevekkil adlı kişinin düşman listesine girdiniz. Şimdi bu düşman listesinde olduğumda ne oluyor ki herhangi bir şey oluyor mu acaba? Bir de bu hazinedar çok işe yaramazmış :( Şantaj yapmak isteyen olursa haber versin legal yapabilirim, bi o kanunu değiştirebiliyorum zaten gerçekten işe yaramazmış bu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 fpsizlik deli ediyor beni. bir kaç gün oyuna girmeyeceğim sanırım biriksin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 adam rage'e girmiş abi :) hangi atölyede ne kadar mal olduğunu göremiyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Adama casus attım direk bende Bİrde rasgele birini şövalye dalgasıyla düelloya çağırdım 40 aksiyon puanı aldım. Adam harbi rage oldu ben anlamadım, msg falan atıyor ne kastın falan diye, bilmiyor ki akıl hocasından gelen oyla seçildim :) Mallarına el koyuyorum bide bakalım ne çıkacak bu tipin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Zarif said: fpsizlik deli ediyor beni. bir kaç gün oyuna girmeyeceğim sanırım biriksin diye abi bana gece birikenler tüm gün yetiyor sana nasıl yetmiyor anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 benim broşüre çok sinirlenmiş sanıırm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 nası yetio abi. hırsızlığı rank 3 yaptım üstüne dövüş falan kasıyrosun bi ton puan istiyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aha yeteneğe bak Tedbir: Korku ve terör Şehri korku ve terör ile sarmak için yola çıktığınızda sesli gülmeniz sokaklarda yankı yapıyor. Ama bu meydan okuma zor, döğüş ve karanlık gerektiriyor. Ama sadece böyle şöhret kazanabilirsiniz. Tüm dünyevi ve ruhani makam sahiplerin saldırıdan korunma değeri -100, karanlık değeri -20 ve döğüş değeri -20 azalıyor. Korku ve terör mükemmellik ihlali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi onlar mücevher de istemiyor mu? aldın mı mücevher? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Zarif said: nası yetio abi. hırsızlığı rank 3 yaptım üstüne dövüş falan kasıyrosun bi ton puan istiyor onlar. Şövalye olmaya bak demin 40 aksiyon puanı aldım tek seferde. Hafif gücsüz inaktif olduğunu tahmin ettiğini birini bulup sövalye atraksiyonu kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 s2 deki karakter şehirde ilk 10'a girdi 25k para geldi sdgsdg iyi bi lonca bulayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 KillerLord said: aha yeteneğe bak Tedbir: Korku ve terör Şehri korku ve terör ile sarmak için yola çıktığınızda sesli gülmeniz sokaklarda yankı yapıyor. Ama bu meydan okuma zor, döğüş ve karanlık gerektiriyor. Ama sadece böyle şöhret kazanabilirsiniz. Tüm dünyevi ve ruhani makam sahiplerin saldırıdan korunma değeri -100, karanlık değeri -20 ve döğüş değeri -20 azalıyor. Korku ve terör mükemmellik ihlali olabilir. Şu adama yüklensene az bişiler varsa adam saçma saçma mesajlar atıyor sadece seçimi kaybetti diye Mutevekkil Zaganosogullari En soldaki şövalyelikte aday hatta Ben casus gönderdim yarım rapor gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 30 sn önce suikastı denedim beklemesi süresi oldukça uzun bu skill i birisine atıp suikast yapmak lazımmış :S geçte olsa anladım sabah tepesine çökerim suikast ile ne olucak halen anlamadım zayıf bir adama saldırdım sözde deneme olsun kazanalım diye tanrının ellerini hesaba katmamışım. elimde patladı :D toplamda 12 fp gerekiyor 2 yetenek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sadece suikast denedim o adama şimdi Saldırı başarısız oldu.Zaganosogullari, siz onu öldürme girişiminde bulunmadan kaçtı. Bir dahaki sefere daha kolay bir kurban seçmeye ne dersin? ama sabah 2 yetnekle beraber bir daha dalarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 O değilde bu bana saran elemanın loncasının lideri devlet makamında iyi bir yerde. (Mareşal) Sararlarsa feci aksiyon olacak lol ama bize patlamasın ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi şimdi şövalye liğe aday oldum bu ne ya %5'le girdim napmışlar abi bunlar? 3. adayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu arada sığınak nedir soyulmaz değil mi? Bir de %5'ten seçim akzanacağıma başka şövalyeliğe başvuruyum dmi bunu kazanamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Anlamadım bende makamı aldım eleman tekrar hemen aday olmuş, bende 29% um eleman 71% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Entrika (şövalye aksiyonu) makamından et olayı acaba adayıda düşürüyor mu, son dakikada adayı düşürebiliyorsam güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar