Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

synthesizer said:

heraklia direk, ne yapabiliyosan yap

2 kere desteklemisin bende bir 5000 altin bastim , bu aksam aliriz gibi sovalye makamamini yine.

Bu arada uyku çayı üretebiliyorum tanesi 1000 den gidiyor sanırım, epey uzun sürüyor üretimi. Şimdi ilk üretim bitecek bakalım ne kadardan satılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gavurdağ seçim gitcek az para bas yauwww, broşür derledim adam hakkında şansa 5 düştü %53'e geriledi

go go GAVURDAĞ

aldın helall :)

patinin en görkemli döenmi oluyor sanırım niksar da 2 bölge makamı bi baba bi de hazinedar oluyoruz hadi hayırlısı bakalım, gerçi bu hazinedarlık çok dandik gibi geliyor da umarım yanılıyorumdur
Sosyal ağlarda paylaş

Bakmıyordum ben şöyle mesaj gelmiş

Başarısızlık - Sert bira

Anlaşılan biri bardağına bir şey koydu ya da bardağını değiştirdi. Tabii sen bunu farkettin ve bardağını yere vurdun. Boşuna dememişler bardak kırmak iyidir diye.

Ne ki bu ?

Birde birini makamından alabilirim sanırım, var mı almamı istediğiniz.

Ben item falan uğraşmıyorum hiç iki kere synt desteklemişti birde 5000 altın koymuştum 54% 46% öndeydim, son dakikalarda bakmadım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman Tanrım!Nakliyelerinden birisi soyuldu. Şu eşyaların çalındı : 10.150 değerindeki 10 Uyku çayı .

Birde bu oldu, bu rasgele mi oyuncu mu yaptı pffff

Lol makamı kaybeden mesaj atmış, birde şimdi şu sistem mesajı geldi :

Zaganosogullari hanedanlığındaki Mutevekkil adlı kişinin düşman listesine girdiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

sert bira diye bir item war abi senin hitabet sanatını ve dövüş gücünü düşürüyor ama kötü şeylere karşı koyma gibi bir skill'in war o yüksekse buna karşı koyabiliyorsun ve sert bira işe yaramıyor. Neyse makamı aldın de adam beni düşman listesine ekledi :)

Zaganosogullari hanedanlığındaki Mutevekkil adlı kişinin düşman listesine girdiniz.

Şimdi bu düşman listesinde olduğumda ne oluyor ki herhangi bir şey oluyor mu acaba? Bir de bu hazinedar çok işe yaramazmış :(

Şantaj yapmak isteyen olursa haber versin legal yapabilirim, bi o kanunu değiştirebiliyorum zaten gerçekten işe yaramazmış bu ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

Adama casus attım direk bende

Bİrde rasgele birini şövalye dalgasıyla düelloya çağırdım 40 aksiyon puanı aldım.

Adam harbi rage oldu ben anlamadım, msg falan atıyor ne kastın falan diye, bilmiyor ki akıl hocasından gelen oyla seçildim :)

Mallarına el koyuyorum bide bakalım ne çıkacak bu tipin
Sosyal ağlarda paylaş

aha yeteneğe bak

Tedbir: Korku ve terör

Şehri korku ve terör ile sarmak için yola çıktığınızda sesli gülmeniz sokaklarda yankı yapıyor. Ama bu meydan okuma zor, döğüş ve karanlık gerektiriyor. Ama sadece böyle şöhret kazanabilirsiniz. Tüm dünyevi ve ruhani makam sahiplerin saldırıdan korunma değeri -100, karanlık değeri -20 ve döğüş değeri -20 azalıyor. Korku ve terör mükemmellik ihlali olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Zarif said:

nası yetio abi. hırsızlığı rank 3 yaptım üstüne dövüş falan kasıyrosun bi ton puan istiyor onlar.

Şövalye olmaya bak
demin 40 aksiyon puanı aldım tek seferde.

Hafif gücsüz inaktif olduğunu tahmin ettiğini birini bulup sövalye atraksiyonu kullanıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:

aha yeteneğe bak

Tedbir: Korku ve terör

Şehri korku ve terör ile sarmak için yola çıktığınızda sesli gülmeniz sokaklarda yankı yapıyor. Ama bu meydan okuma zor, döğüş ve karanlık gerektiriyor. Ama sadece böyle şöhret kazanabilirsiniz. Tüm dünyevi ve ruhani makam sahiplerin saldırıdan korunma değeri -100, karanlık değeri -20 ve döğüş değeri -20 azalıyor. Korku ve terör mükemmellik ihlali olabilir.

Şu adama yüklensene az bişiler varsa adam saçma saçma mesajlar atıyor sadece seçimi kaybetti diye

Mutevekkil Zaganosogullari

En soldaki şövalyelikte aday hatta

Ben casus gönderdim yarım rapor gelicek.
Sosyal ağlarda paylaş

30 sn önce suikastı denedim beklemesi süresi oldukça uzun bu skill i birisine atıp suikast yapmak lazımmış :S geçte olsa anladım sabah tepesine çökerim suikast ile ne olucak halen anlamadım zayıf bir adama saldırdım sözde deneme olsun kazanalım diye tanrının ellerini hesaba katmamışım. elimde patladı :D

toplamda 12 fp gerekiyor 2 yetenek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...