GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Niksara gel bari gelince. Niksarda 2 kişiyiz ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 tamam o zmn dulkadir'de 4 oluyoruz böylece sanırım hapisten çıkmanın kolay yolu fln yok dmi birisi serbest bırakmadıkça :( 10 saat daha kalırsam yarın sabahki seçimler pahalı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Eşyalarınızı toplarken mutlu hatıralar aklınızdan su gibi akıp geçiyor. Bursa şehrinin kapısından çıkarken müzisyenler size eşlik ediyor. Uzun ve rahatsız bir yolculuktan sonra dünyanın yeni bir köşesine giriyorsunuz. İlk komşunuz ziyaretinize taze bir kekle geldiğinde siz daha yeni varmış ve henüz bir parça mobilyanızı indirmişsiniz. Niksar şehrinin konseyi de yeni evinize hoşgeldiniz demek için gelmiş. fp kazanmanın bir yolu war mı? Hazinedarlığa aday olursam alırım sanırım ama 4 fp gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben de niksara gelebilirim de evi falan taşıyamıyoruz di mi. sadece parayla geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 olur mu canım herşeyin geliyor sadece makamın ve adaylıkların gelmiyor hatta armor yaptırıyordum şu anda niksar da hala yaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ha iyiymiş o zaman. az param olsun da geleyim. fp para falan bişi kalmadı. şerefsiz adaylıpa 30k gold param gitti. nasıl içim yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yazık günah yauww için acımadı mı :( Ya bi de bu kadar para nasıl yapıyorsunuz? şaşıyorum walla insanlarda acayip para war, devlet hazinesini fln soyunca para mı geliyor çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 abi başarılardan geldi bana para. zart zurt başarı geldi ben de anlamadım bişey. mesela 11 tane araba alınca 20k mı ne verdi. çulsuzum şu anda. anca kopya kağıdı satıyorum mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yunusemre said: yazık günah yauww için acımadı mı :( Ya bi de bu kadar para nasıl yapıyorsunuz? şaşıyorum walla insanlarda acayip para war, devlet hazinesini fln soyunca para mı geliyor çok? Şövalye olayı iyi sanırım 77 k geldi bir seferde ama makamı kaybettik sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 behlil kim online mı? şövalye adayı olsam destekleyebilir mi ki beni şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 nası destekliyonuz başkasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 eğer makamın varsa, başvuran kişinin profilinden imtiyaz a tıklayarak destekleyebiliyorsun behlil akıl hocası ama online değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hm o ağaç içinde makamım olması lazım yani. dışardan destek olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yok malesef olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 son 15 dk da başvuru yapılmıyormuş makama, şövalyeliğe başvuracaktım ki birinin ünvan 1 birinin 7 flndı 30 ünvan ile tahminen şövalye olucaktım olamıyorum bu sebeple pof :( behlil kapmış icra memuırluğunu heaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 biri benim ayagimi kaydirmis tahsildarlıktan. ve hapse attırmıslar ama icra memurlugunu kazandım. heraklia'ya yapabiliceginiz her kotulugu yapin. hapse attırdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 valygar braveheart olarak desteğini bekliorum synthesizer üstadsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi spesifik makam verin. ama hapisten yeni ciktim FPm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 üff kuyumcu inşasına başladım 7 gün sürüyormuş wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 devlet erkanından vazgeçip hazinedarlığa başvurdum, belediyenin hazineyi soycam işallah şimdilik tek adayım karşıma aday çıkarsa bana destek çıakrsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 herifin birini dövdüm 2 fp verdi allahın belası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hem döv hem küfret oh haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu akşam baba oluyorum beyler :D bakalım skiller ne gibi özellik sağlıyor pislik yapan varsa suikast düzenliyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 heraklia direk, ne yapabiliyosan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tamam bakalım yetenekler ne işe yarayacak hiç bilgim yok karanlık dünyanın en üst makamı olduğuna göre iyi birşeyler vardır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar