KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu arada sovalyede mallara el koy nasıl yapılıyor ? kimin profiline girsem atölyesini göremiyorum ki. -- server 2 de olan var mı acildir !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Sagdan ucuncu olan sovalyelige basvurdum Ama sanirim sadece akil hocasi oy verebiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hay aksi ya :( evet birisi şimdi yazdı bana oy verecekti bulunduğunuz makam .... izin vermiyor mu ne demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Synt akil hocasi o versin bari oy Toplam 17 oy bir havuzdan seçiliyor. İlk 5 oy alan aday kazanıyor. 35% şans demek 100 oy olan havuzda size ait 35 tane bulunması ve oradan seçim yapılması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya ben mi yanlış biliyorum :D ben tarafı destekle dedim bu mesaj geldi Bu faaliyeti sadece mahkemede dava görülürken kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 guild falan var mı dunno nickim. dilenmeye çıktım lan çok açım. kadınsın sen dediler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 dilenme için harcama fp leri. Mal üretip sat sürekli. 2. severdaysan liderler loncası. 1. serverdaysan paticik loncası mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 1 de girdim paticik'e de kağıt alayım diyorum bi ton para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 elinde az da olsa malzeme vardır. loncaya girince de ilk önce 3 tane el arabası al iyi para vericek sana loncaya girincede alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 gavurdagını destekledim, hayırlısı. bu arada duello imtiyazının acıklaması almanca, cozemedim henuz yanlız bi kere basarılı oldum ve 25 AP kazandım. sonra 2 kere basarızı oldum 20 ksuur kaybettim :) cılgın bisey ama, jewel satın aldıktan sonra sonsuza kadar oynayabilirsiniz mal getirle para duelloyla ap farmlayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 * Mallara el koyma Bir atölyedeki mallara zorla el koyma Sadece yabancı atölyelere uygulanabilir. bunu yapabildin mi ? yaptıysan nasıl ? duello yapamazsın mücevher ile. FP istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 mucevherle demiyorum. mucevher almanın yolu parayla para kazanmak imtiyazla mal getirmek ap için de duello bu sekilde sonsuza kadar durmadan oynanaiblir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 evet :) bu arada sovalyenin bu sordugum diğer özelliğni kullanan yok mu hiç :S bir türlü bir atölyeye çökemedim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ahanda buldum ama "0" mal aldım euheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 nasılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 synthesizer said: gavurdagını destekledim, hayırlısı. bu arada duello imtiyazının acıklaması almanca, cozemedim henuz yanlız bi kere basarılı oldum ve 25 AP kazandım. sonra 2 kere basarızı oldum 20 ksuur kaybettim :) cılgın bisey ama, jewel satın aldıktan sonra sonsuza kadar oynayabilirsiniz mal getirle para duelloyla ap farmlayarak Saol :) Almanca yazan yerleri buraya kopyalayın ben çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 baronluk açıldı 25k yauw bu ne ateş pahası 15 k param war :( nası kascam bilmiorum gerçi 25 tane armor yapılıyo 3 saate bitcek tane kaça gider ki işallah iyi para eder walla 8 saattir onu bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Tedbir: Düello Durch ein standhaftes Duell mit Eurem Gegner raubt Ihr ihm bis zu 50. Solltet Ihr verlieren, so raubt er Euch bis zu 25. Duell kann gegen Mord und Totschlag verstoßen. Einfluss auf den Sieg: Euer Kampf Der Kampf Eures Ziels Einfluss auf die abgezogenen Aktionspunkte: Euer Kampf Der Kampf Eures Ziels Der Angriffsschutz Eures Ziels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Rakip ile düello sayesinde 50'ye kadar (elma mı armut mu yazmamışlar aksiyon puanı büyük ihtimal) rakibinizden çalabilirsiniz. Eğer kaybederseniz 25' ap ye kadar kaybedebilirsiniz. Düello bazı kuralları (yasaları - 2 yasayı) ihlal edebilirmiş sanırım. Kazanmak için etkileyen faktörler : Senin dövüş yeteneğin Rakibin dövüş yeteneği Harcanacak aksiyon puanlarına (çalınacakda olabilir burası) etki : Dövüş yeteneğin Rakibin dövüş yeteneği Rakibin saldırı korunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hadi gene iyisin gavurdag, goturdun makamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 baron olucan achi var mı? son paramla baron olcam 100 g kalcak sora hiç bişi yapamam walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 gelmedi para acım :( :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 synthesizer said: hadi gene iyisin gavurdag, goturdun makamı :D 2 kere desteklemissin o sayede goturduk :) direk 70 bin altin geldi aksiyonla sonra ilerde ama en ust makamada oylari sovalye verebiliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ahaha acele etmeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 benim 1 gunum var bi üst unvanı almak icin, aldigim gibi abanıcam makama. FP için duello lazım, duello icin dovus gucu. o yuzden soldaki makama gecicem dovus gucu veren bi imtiyazı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar