synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 her acilan yeni servera akmak da olmaz emme. ben şahsen güzel oturttum 1de, burda biraz bi gidim bakalım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 server 2 açıldı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 2 taraflı gidiyorum ben 1. serverı bırakmadım :D 1. serverdaki deneyimler 2. servera önemli ölçüde yansıdı. bu arada birşey sormak istiyorum bu iş kolunun diğer mesleklerini açmak için sanırım aynı iş yerini tekrar yapmak veya buradan en azından dökümhaneye 1 seviyee 50 gold karşılığında yükseltmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Komsudan satin al olayi nedir ? Kendi malimizi piyasaya nasil koyuyoruz birde istedigimiz fiyattan falan mumkun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://tr.europe1400.com/manual.php?cat=2&gr=1&art=1 http://tr.europe1400.com/manual.php?cat=2&gr=1&art=3 http://tr.europe1400.com/manual.php?id=art_stash bu 3'ü tam olarak anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ya bu meslek gelişimi kalfa fln nerden geliştiriliyordu? 2. kademeye bastım gelişiyor ama sürecin durumunu kaç dakka kaldığını fln göremiyorum bulamıyorum da ne zor yere koymuşlar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 tr 1. servera cat diye kayıt oldum ben de cok karısık geldi be. Birde bu secim olayı nasıl oluyor.Herkes tek tek oymu veriyor hanedanlık olarak? yasaları kim degiştirebiliyor .Hersey illegal bizim bolgede(girit).İrandan beter valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 şövalye oldum tr1de. adamın birini düelloya davet ettim 41 AP geldi. feudal sistem böyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Papazlik olayini 5 e karşı 4 le kaybettim tahsildarlık seçimi var şimdi para basıcam ama şans işi sanırım bu olay tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 söyleseydin ya 1 oy da ben atardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 tr1 ankaradaki arkadaşlar biri sürekli bana saldırı yapıyor, broşür falan hazırlıyor. bi yardım edin de bulalım şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 TR1 deki DULKADIROGULLARI beyligindeki SOVALYE makamlarından SAGDAN 3. makamda 3 kisilik basvuru yeri var ve o makamın mentoruyum. bavurun destekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 arkaşlar birisi üzerimde broşür derlerse onu geçiren item hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 tüh bee .. soylu title'ı lazım, alınca başvurcam synth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 alınca basvur. basvurunca haber et bana. cok sık takip edemiyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 faaliyet puanı nasıl artıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 synth makam için aday sayısı dolmuş ama desteğin için çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 faaliyet 1 saat = 1 puan bu arada sovalyede mallara el koy nasıl yapılıyor ? kimin profiline girsem atölyesini göremiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sağol killer bu arada ben de karanlık işler kısmında ilerleyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben 1 serverda karanlık işlerdeyim, diğer bir serverda sovalye. Şunu açıkca söyleyebilirimki sovalye olan çok büyük gelir elde ediyor 1. kademede diğer tüm mesleklere göre anormak çok avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bende bursa da zindan muhafızıyım warsa kıllık eden filan tıkıyım içeri :) bir de faaliyet puanını artık pek kullanamıyorum, genelde hep jewel'la birlikte kullanılıyor biraz biriksin de 2 güne fln 1. server'dakilerle aynı şehirde toplanalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 synthesizer said: TR1 deki DULKADIROGULLARI beyligindeki SOVALYE makamlarından SAGDAN 3. makamda 3 kisilik basvuru yeri var ve o makamın mentoruyum. bavurun destekleyeyim Ben basvurucam 7 saat sonra beni desteklesene Yada icra memurluguna mi basvursam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben ankaraya taşındım 180 gün cd var :/ başka şehre gidemem artık. GEd o şovalye adaylığı dolmuş ben de sabah denedim aday sayısı doldu dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ankaraya nie tasiniyorsunuz ki ? Niksardaydik 2 kisi Var orda sanki bir kac tane adaylikta aksama bakayim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 GEd said: synthesizer said: TR1 deki DULKADIROGULLARI beyligindeki SOVALYE makamlarından SAGDAN 3. makamda 3 kisilik basvuru yeri var ve o makamın mentoruyum. bavurun destekleyeyim Ben basvurucam 7 saat sonra beni desteklesene Yada icra memurluguna mi basvursam ? özellikleri sana uyana aday ol hemen destekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar