Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

2 taraflı gidiyorum ben 1. serverı bırakmadım :D
1. serverdaki deneyimler 2. servera önemli ölçüde yansıdı.

bu arada birşey sormak istiyorum

bu iş kolunun diğer mesleklerini açmak için sanırım aynı iş yerini tekrar yapmak veya buradan en azından dökümhaneye 1 seviyee 50 gold karşılığında yükseltmem gerekiyor.

Mesaj tarihi:
ya bu meslek gelişimi kalfa fln nerden geliştiriliyordu? 2. kademeye bastım gelişiyor ama sürecin durumunu kaç dakka kaldığını fln göremiyorum bulamıyorum da ne zor yere koymuşlar ya :(
Mesaj tarihi:
tr 1. servera cat diye kayıt oldum ben de cok karısık geldi be.

Birde bu secim olayı nasıl oluyor.Herkes tek tek oymu veriyor hanedanlık olarak?
yasaları kim degiştirebiliyor .Hersey illegal bizim bolgede(girit).İrandan beter valla :p
Mesaj tarihi:
ben 1 serverda karanlık işlerdeyim, diğer bir serverda sovalye. Şunu açıkca söyleyebilirimki sovalye olan çok büyük gelir elde ediyor 1. kademede diğer tüm mesleklere göre anormak çok avantajlı
Mesaj tarihi:
bende bursa da zindan muhafızıyım warsa kıllık eden filan tıkıyım içeri :)

bir de faaliyet puanını artık pek kullanamıyorum, genelde hep jewel'la birlikte kullanılıyor biraz biriksin de 2 güne fln 1. server'dakilerle aynı şehirde toplanalım bence
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

TR1 deki DULKADIROGULLARI beyligindeki SOVALYE makamlarından SAGDAN 3. makamda 3 kisilik basvuru yeri var ve o makamın mentoruyum.
bavurun destekleyeyim

Ben basvurucam 7 saat sonra beni desteklesene

Yada icra memurluguna mi basvursam ?
Mesaj tarihi:
GEd said:

synthesizer said:

TR1 deki DULKADIROGULLARI beyligindeki SOVALYE makamlarından SAGDAN 3. makamda 3 kisilik basvuru yeri var ve o makamın mentoruyum.
bavurun destekleyeyim

Ben basvurucam 7 saat sonra beni desteklesene

Yada icra memurluguna mi basvursam ?

özellikleri sana uyana aday ol hemen destekliyim
  • Yeni Oluştur...