Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

bakariz said:

Mücevheri parayla aldımdan beri turnlerden gelen mücevherlerım gelmemeye başladı konu ile ilgili yazdım adamlara ama cvp alamadım..Benzer bir durum sızınde başınıza geldı mı ?

sadece ilk 3 gun mu ne geliyor turnden mucevher, gecici bisi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Keyifli olabilirdi şu kristal mewzusunu biraz daha düzgün yapsalardı ama bu şekılde fazla tutacağini sanmıyorum bu oyun un...

Şatoyu 6.ya bastım 7. için 3m gold istiyor kont için 250k istiyor böle parları mücevher e sahip olup mal çekme işlamini farm a bağlamadıkça olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

rank 3 kilise var bende işte. zaten depo kapasitesi az. 12 den fazla işçi çalışmıyor. sürekli hız upgradei yapman lazım onun için mücevher lazım. %100 bile kar etmiyorsun nerdeyse. 10k lık mal alsan 20k ya satıyorsun falan. o da 5 6 saat sürüyor üretmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! kumarbaz_06 hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Bu durumda bilemem gerçek ruh halini, yüzün olduğu yerde mi yoksa arkanda biryerlerde mi gizli.

Mücevheri bol birisi benle ugrasiyor hala
Sosyal ağlarda paylaş

Anlaşılan biri bardağına bir şey koydu ya da bardağını değiştirdi. Tabii sen bunu farkettin ve bardağını yere vurdun. Boşuna dememişler bardak kırmak iyidir diye.

Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! heraklia hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Haz verir şiirler ve yazılar bize, bu yüzden bırak bu işi yapabilene.

iyi bir aday olduk makama
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun gerçekten mücevherle çok kolay mücevhersizde çok çok zor olmuş. İcra memuruyum 10dk içinde karanlık güçleri 0 'dan 35 'e kadar getirdim. Mücevher olmadan oyundan zevk almak imkansız, mücevher olduğu zamanda çok kolay oluyor. 42 mücevherim kaldı. s2 'de Akşidliler 'de Kadeş şehrine mensup İcra memuru var. İsteyen varsa alsın pm atsın göndereyim bilgileri, dahada oynamam
Sosyal ağlarda paylaş

Kur sen iste :)

doktorayaz isimli şahıs duyabileceğiniz en ilginç bahaneyle mallarınıza el koymaya kalktı. Neyse ki ona karşı çıktınız ve reddettiniz.

Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! kromozon hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Sana teşekkür borçlu olduğumuzu düşünebilirsin, oysa eşek şakalarıydı tek yaptığın.

Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! kumarbaz_06 hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Öğlen yemeğinde yedin mi fasulye; çünkü o öyle düşündü kokudan sen odaya girince.

Kumarbaz hakkinda 15 delilim var mahkemeye mi versem napsam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...