GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bakariz said: Mücevheri parayla aldımdan beri turnlerden gelen mücevherlerım gelmemeye başladı konu ile ilgili yazdım adamlara ama cvp alamadım..Benzer bir durum sızınde başınıza geldı mı ? sadece ilk 3 gun mu ne geliyor turnden mucevher, gecici bisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ben hiç almadım mücevher krallıkta gerideyimdir ama şehirde 6. sıradayım iyi kötü götürüyorum işte :) Mücevher geldikçe de hitabet abanıyorum herşeyin başı politika. Gerçi benim 24 saatte yaptığımı mücevheri olan adam günde 10 kere yapabiliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 evet ilk 5 turn sanırım, ondan sonra achievement lardan kazanıcaksınız ki bu nedenle ilk gelen mücevherler acayip önem kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dünden 750k para yaptım işte. onla evi rank 5 e bastım. bi kaç güne de kontes olup veririm hesabı birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hatta oynayacak varsa şimdi vereyim zamanımı alıyor canımı sıkıyor bi ton. tahsildar şu anda. mareşal oluyor bu akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Keyifli olabilirdi şu kristal mewzusunu biraz daha düzgün yapsalardı ama bu şekılde fazla tutacağini sanmıyorum bu oyun un... Şatoyu 6.ya bastım 7. için 3m gold istiyor kont için 250k istiyor böle parları mücevher e sahip olup mal çekme işlamini farm a bağlamadıkça olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ticarette hiç para yok. tüm upgradeleri yapsan bile çook az para geliyor mal üretmekten falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aa öyle mi? Ben de kuyumcu bastım 2 güne oluyor diye seviniyordum abi ne yani 9 saatte 30 tane yapıyorum ondan da karım 10 15 k. Böyle devam ederse oynamam bende ticaret başta para kazandırmıyor diye dayanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 rank 3 kilise var bende işte. zaten depo kapasitesi az. 12 den fazla işçi çalışmıyor. sürekli hız upgradei yapman lazım onun için mücevher lazım. %100 bile kar etmiyorsun nerdeyse. 10k lık mal alsan 20k ya satıyorsun falan. o da 5 6 saat sürüyor üretmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 taze mal getüür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bi de makam anlayışı da çok kötü. 2 tane aynı loncadan şovalye mücevheri ve şansı varsa tüm devlet makamlarını görevinden düşürebilir yani. saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Fırın,Demirci,simyacı,Kumarhane hepsi son sewiyede guncellemelerı tam büyümelerınde yarısını yaptım ama getiri götürü hesabı çok az...Ucuk kar ettirmiyor hiç biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bitek buyucu dukkanında artefakt yaratma var, o guzel. %50 falan fail sansi, ama guzel itemlar geliyo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! kumarbaz_06 hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Bu durumda bilemem gerçek ruh halini, yüzün olduğu yerde mi yoksa arkanda biryerlerde mi gizli. Mücevheri bol birisi benle ugrasiyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kumarbaz acayip jewel saçıyor boşwer ya takılsın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Anlaşılan biri bardağına bir şey koydu ya da bardağını değiştirdi. Tabii sen bunu farkettin ve bardağını yere vurdun. Boşuna dememişler bardak kırmak iyidir diye. Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! heraklia hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Haz verir şiirler ve yazılar bize, bu yüzden bırak bu işi yapabilene. iyi bir aday olduk makama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 at bi casus sana bunu yapanlara ilerde şantaj yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 moralimbozuldu mılletibombaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 off ... tr europe 1400 ekibi ramazan manilerini de yazsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Oyun gerçekten mücevherle çok kolay mücevhersizde çok çok zor olmuş. İcra memuruyum 10dk içinde karanlık güçleri 0 'dan 35 'e kadar getirdim. Mücevher olmadan oyundan zevk almak imkansız, mücevher olduğu zamanda çok kolay oluyor. 42 mücevherim kaldı. s2 'de Akşidliler 'de Kadeş şehrine mensup İcra memuru var. İsteyen varsa alsın pm atsın göndereyim bilgileri, dahada oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 s2 de bi acc de ben verebiilirim dün genel sıralamada 3. idi bugun kaç bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 mahkeme başkanının başına bişi gelmiş, bende aday oldum başkanlığa kısmet artık tabi hayırlısı neyse o olur :) kimsenin lonca kurcağı yok 1. server'da oynamıo musunuz ya? İsim söyleyin kurucam bugün yarın da isim bulamadım :) Loncaya başkan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Kur sen iste :) doktorayaz isimli şahıs duyabileceğiniz en ilginç bahaneyle mallarınıza el koymaya kalktı. Neyse ki ona karşı çıktınız ve reddettiniz. Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! kromozon hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Sana teşekkür borçlu olduğumuzu düşünebilirsin, oysa eşek şakalarıydı tek yaptığın. Sizin hakkınızda bunu yazmaya kim cesaret edebilir! kumarbaz_06 hakkınızda şu iftirayı yazıp göndermiş: Öğlen yemeğinde yedin mi fasulye; çünkü o öyle düşündü kokudan sen odaya girince. Kumarbaz hakkinda 15 delilim var mahkemeye mi versem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kumarbaz ülkeyi terk etmiş artık pek önemi kalmadı onun. Abi lonca kurmakta bişi yok da isim lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ged düşürmüşler seni sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar