Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mardox said:

kendi şehrimde düello edicek düşük puanlı birini nasıl bulacam ? kişi arama yapınca başka beyliklerden bile adam çıkıyor. filtre fln bulamadım

yukarıdan yüksek skorlar diyorsun daha sonra şehire göre sıralayıp son sayfalara gidip yapıyorsun, kalanı da kısmet :)
Mesaj tarihi:
mardox said:

ged beni destekler misin su anki secimde
icra memurundayım "cengaver ellergezer"

Yanına aday gelirse desteklerim

İnaktif adam bulmak için yüksek skorlara girin
Şehre göre sıralayın ve loncasız ortalama 1000-700 puanlı kişileri bulun
Mesaj tarihi:
abi seçime girdiğimde %57 ile öndeydim adam acayip para abandı aramız açıldı akşamı bekliyorum ap gelsin +5 hitabet basıcam ayrıca seçim yaklaşınca baya da bi para basıp geçcem onu bekliyorum teşekküğr ederim destek için
Mesaj tarihi:
Atarız makamdan seçime az kala olmadı.

Ben bir kaç kişi hakkında delil topladım kesin bizim hakkımızda da delil topluyorlardır :) Delilleri temizleme aksiyonu olan uygulayabilir bence zamanı geldikçe ^^
Mesaj tarihi:
Vermeyin bence. Mahkeme baskani olan eleman dun bizim acemiligimizden makami kapti , sonra ben size gelicem falan dedi ama yalan oldu :)

Birde gozunuze kestirdiklerinize casus gonderin, 1 gun suruyor casusun bilgi toplamasi. Ben iki kisi hakkinda topluyorum bilgi su anda.
Mesaj tarihi:
yok abi başımıza bela almayalım şimdi boşwer :)

şehir çok önemli değil önemli olan aynı devlette olmak aslında gerçi aynı şehirde olsak süper olur zaten acaba çok mu dolu dulkadiroğulları o yuzden mi ulaşılamıyor
Mesaj tarihi:
Almak istediginiz makam varsa hemen alalim. Veya hakkinizda brosur derleyen falan olursa isim yazin. Ben mesela hapse atma olayim var kullanmadim duruyor oyle. Param bıtene kadar maresellıkte kalıcam sonra yer değiştirelim birisi alsın burayı ben para getiren bir makama gideyim.
Mesaj tarihi:
abi atolyeye el koyma işini beceremedim ben. en düşük puanlı adamın bile mala çökemiyorum.

diğer hesapla da en düşük puanlı 0 korumalı adamı bile öldüremedim
Mesaj tarihi:
Bu eleman ben size gelicem falan diyip gelmeyen. Bunu makamından edip hapse atabiliriz dicem ama kendisine psikoposluk koruması almış.

30% koruyan elleri var birde bir ton koruması var. Birşeyler yapıcaksanız koordine ve son anlarda yapın yoksa daha da koruması artıyor.

Makamdan düşürüp maraşellik imtiyazı ile hapse atabilrim.
  • Yeni Oluştur...