yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 behlil den destek bekliyorum bende sağdan 3. şövalyeliğe adayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mardox said: kendi şehrimde düello edicek düşük puanlı birini nasıl bulacam ? kişi arama yapınca başka beyliklerden bile adam çıkıyor. filtre fln bulamadım yukarıdan yüksek skorlar diyorsun daha sonra şehire göre sıralayıp son sayfalara gidip yapıyorsun, kalanı da kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mardox said: ged beni destekler misin su anki secimde icra memurundayım "cengaver ellergezer" Yanına aday gelirse desteklerim İnaktif adam bulmak için yüksek skorlara girin Şehre göre sıralayın ve loncasız ortalama 1000-700 puanlı kişileri bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yunusemre biraz hitabet kas, cok dusuk repin hacı olmuyo yani 2kere destekledim jewel harcadım gene geçmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi seçime girdiğimde %57 ile öndeydim adam acayip para abandı aramız açıldı akşamı bekliyorum ap gelsin +5 hitabet basıcam ayrıca seçim yaklaşınca baya da bi para basıp geçcem onu bekliyorum teşekküğr ederim destek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Atarız makamdan seçime az kala olmadı. Ben bir kaç kişi hakkında delil topladım kesin bizim hakkımızda da delil topluyorlardır :) Delilleri temizleme aksiyonu olan uygulayabilir bence zamanı geldikçe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yunus endişe etme kazandırırız ama oyundan da seçim öncesi mesaj atı bazen bakamıyorum patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 işyerinde sıkıldım bastım 10k bu sefer başkası kazanamıcak işallah fark %20 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 eyv ged. bu arada saltuklularla muhabbet nasıl? bi tanesinin benim desteğime ihtiyacı var. destek veriyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Vermeyin bence. Mahkeme baskani olan eleman dun bizim acemiligimizden makami kapti , sonra ben size gelicem falan dedi ama yalan oldu :) Birde gozunuze kestirdiklerinize casus gonderin, 1 gun suruyor casusun bilgi toplamasi. Ben iki kisi hakkinda topluyorum bilgi su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vay hesabı bile kimse istemiyor sdgbhsdg. iyi bari dursun. 13. mü neydi lan şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://i48.tinypic.com/dzi2u.JPG şu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 verme kimseye gel dulkadirogullarına oynayalım yauw bir de abi fede nin acc yi alan kişi hiç online diil :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 niksarda mıydınız siz dulkadir de. niksara gelem Şehir ulaşılamaz diyor neden diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 evet bi arkım daha ulaşamıyor dulkadiroğullarına ne yazık ki. peki saltukluların ayağını kaydıralım mı :D entrika broşür felan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yok abi başımıza bela almayalım şimdi boşwer :) şehir çok önemli değil önemli olan aynı devlette olmak aslında gerçi aynı şehirde olsak süper olur zaten acaba çok mu dolu dulkadiroğulları o yuzden mi ulaşılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ohoo risk nerde, hani heycan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Almak istediginiz makam varsa hemen alalim. Veya hakkinizda brosur derleyen falan olursa isim yazin. Ben mesela hapse atma olayim var kullanmadim duruyor oyle. Param bıtene kadar maresellıkte kalıcam sonra yer değiştirelim birisi alsın burayı ben para getiren bir makama gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aynen hapse attırma makamını elinden alma hizmetlerimiz mevcuttur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi atolyeye el koyma işini beceremedim ben. en düşük puanlı adamın bile mala çökemiyorum. diğer hesapla da en düşük puanlı 0 korumalı adamı bile öldüremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 onlar nasıl yapılıyor bilmiyom ama berk berx diye biri broşür yazmış benim hakkımda, makamını elinden al yaptım herif uçtu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 arkadaşlar "kumarbaz_06" a broşür düşürme vb birşeyler yapabilirmisiniz sabah seçiminde. Mahkeme Başkanı seçimleri. veya bana kağıt basarsanızda sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bu eleman ben size gelicem falan diyip gelmeyen. Bunu makamından edip hapse atabiliriz dicem ama kendisine psikoposluk koruması almış. 30% koruyan elleri var birde bir ton koruması var. Birşeyler yapıcaksanız koordine ve son anlarda yapın yoksa daha da koruması artıyor. Makamdan düşürüp maraşellik imtiyazı ile hapse atabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 s2 de oynayan varsa karluk'ta durumum iyi gibi. şehrin hazinesini aldım benden üstte makam yok şu an. mareşallik falan da boş bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ged makamı alam mı elinden o elemanın? ama ankarada değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar