yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya abi hitabette 20+ wardı 10 da benden war fln derken birisi kopya kağıdı basmış sağolsun yine de kaybettim :( son anda para fln mı bastı ki acaba, neyse sağlık olsun sabaha alırım artık napalım
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi yarınki seçimlerde kullanırız senin gücünü :)
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben birisne bastım ama kim bilmiyorum oyundan mesaj atan biri :)
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sağdan 3. şövalyeliğe adayım akıl hocam behlil
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 birisi mahkeme sevkettim :D lütfen ceza alması için gerekeni yapalım arkaşlar :D
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mahkeme salonunda duruşmayı takip edebilirsin. Şu anda herhangi bir dava yürütülmüyor. diye görünüyor. yauw 3 aday girdik seçime ikisinden de %10 üstündeydim başkası kazandı pof
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hmm sanırım bölgeden niksarda yaptım olayı :D adam rakip oldu mahkemeye sevkettim auhuahua.
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bende niksar dayım ala ala bilemedim walla
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Belediye Binası — Mahkeme salonu – Devam eden duruşmaların Niksar Niksar SanıkBiteceği saat * Vada9:33 Saat İthamın ayrıntıları Kasa ağırlığı 18 Delil puanları Kanunun Katılığı : Normal Maksimum Ceza: 13.500 Mahkeme Kararı : 23h 31m Duruşma: Vada karşı karşıya BAKAN Hakim dnz Sanık Vada Savcı BAKAN İddianame * Cimri bir şahıstı * Kilise şüpheli * Kısırlık laneti etti * Sağanak çağırdı * Sağanak çağırdı … Suçlu Değil Ilımlı ceza Ortaderece ceza Şiddetli Ceza Kararı etkileyen sebepler : Delil Sayısı Hakimden imtiyazlı muamele Sanığın ve savcının hitabet sanatı Sanık ve savcının itibarı Sanığın ve davacının bağışları Şu andaki bağış:0 hmm bir garipler var ama anlamadım
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yauw bende seçim olayına takıldım walla gıcık oldum, neyse artık :S
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 okadar cok duello yaptım ki artık bidahaki duello 42 FP istiyo yapabilmek icin. biraz beklicem :D cooldown etsin kalemin insasi bitmek uzere, 3. dukkanimi yaptim, 2. dukkanim da 3. seviye olucak. gelsin puanlar
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kaç jewel harcadın ondan bahset bize :P
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 beni birisi dövmüş :( Gizemli şahıslar tarafından yumruklandınız. Bundan dolayı -2 kaybettiniz. Biri sizi tuzağa düşürmüş olmalı. Şansınızı arttırmak için dövüş ve saldırı korumanızı geliştirin.
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 isteyen varsa hesabımı vereyim. 40 45 tane jewel var.
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 fede'nin acc'yi alan arkadaş oynuyor mu?
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dulkadiroğullarında icra memuru oldum :D desteğiniz için teşekkürler, galiba en büyük teşekkürler synth'a ve gavurdag'a :). adaylıklarınızı haber verirseniz desteklerim hemen
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oo gavurdag da benim maresal slotuna gecmis. guzel guzel. smdi hem forcumuz hem paramız var
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 anadım aslında dulkadir e gelsen eğlenebilirsin belki
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 synthesizer said: oo gavurdag da benim maresal slotuna gecmis. guzel guzel. smdi hem forcumuz hem paramız var Mareseallikte neler yapabiliyorduk ? Birde bi pozisyonda akil hocasiyim gecen olursa desteklerim.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ged beni destekler misin su anki secimde icra memurundayım "cengaver ellergezer"
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 imtiyazı aç bak işte. hapse tıkıyosun hapisten alıyosun, duello, savasa hazırlık, entrika, dukkan yagmalama galiba
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kendi şehrimde düello edicek düşük puanlı birini nasıl bulacam ? kişi arama yapınca başka beyliklerden bile adam çıkıyor. filtre fln bulamadım
Öne çıkan mesajlar