yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya abi hitabette 20+ wardı 10 da benden war fln derken birisi kopya kağıdı basmış sağolsun yine de kaybettim :( son anda para fln mı bastı ki acaba, neyse sağlık olsun sabaha alırım artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi yarınki seçimlerde kullanırız senin gücünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben birisne bastım ama kim bilmiyorum oyundan mesaj atan biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sağdan 3. şövalyeliğe adayım akıl hocam behlil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 birisi mahkeme sevkettim :D lütfen ceza alması için gerekeni yapalım arkaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mahkeme salonunda duruşmayı takip edebilirsin. Şu anda herhangi bir dava yürütülmüyor. diye görünüyor. yauw 3 aday girdik seçime ikisinden de %10 üstündeydim başkası kazandı pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hmm sanırım bölgeden niksarda yaptım olayı :D adam rakip oldu mahkemeye sevkettim auhuahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bende niksar dayım ala ala bilemedim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Belediye Binası — Mahkeme salonu – Devam eden duruşmaların Niksar Niksar SanıkBiteceği saat * Vada9:33 Saat İthamın ayrıntıları Kasa ağırlığı 18 Delil puanları Kanunun Katılığı : Normal Maksimum Ceza: 13.500 Mahkeme Kararı : 23h 31m Duruşma: Vada karşı karşıya BAKAN Hakim dnz Sanık Vada Savcı BAKAN İddianame * Cimri bir şahıstı * Kilise şüpheli * Kısırlık laneti etti * Sağanak çağırdı * Sağanak çağırdı … Suçlu Değil Ilımlı ceza Ortaderece ceza Şiddetli Ceza Kararı etkileyen sebepler : Delil Sayısı Hakimden imtiyazlı muamele Sanığın ve savcının hitabet sanatı Sanık ve savcının itibarı Sanığın ve davacının bağışları Şu andaki bağış:0 hmm bir garipler var ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çok baydım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yauw bende seçim olayına takıldım walla gıcık oldum, neyse artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 okadar cok duello yaptım ki artık bidahaki duello 42 FP istiyo yapabilmek icin. biraz beklicem :D cooldown etsin kalemin insasi bitmek uzere, 3. dukkanimi yaptim, 2. dukkanim da 3. seviye olucak. gelsin puanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kaç jewel harcadın ondan bahset bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 beni birisi dövmüş :( Gizemli şahıslar tarafından yumruklandınız. Bundan dolayı -2 kaybettiniz. Biri sizi tuzağa düşürmüş olmalı. Şansınızı arttırmak için dövüş ve saldırı korumanızı geliştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 isteyen varsa hesabımı vereyim. 40 45 tane jewel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 fede'nin acc'yi alan arkadaş oynuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 zarif kimdin kü sen ingame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dulkadiroğullarında icra memuru oldum :D desteğiniz için teşekkürler, galiba en büyük teşekkürler synth'a ve gavurdag'a :). adaylıklarınızı haber verirseniz desteklerim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oo gavurdag da benim maresal slotuna gecmis. guzel guzel. smdi hem forcumuz hem paramız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 balonlupati dunno nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 anadım aslında dulkadir e gelsen eğlenebilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 synthesizer said: oo gavurdag da benim maresal slotuna gecmis. guzel guzel. smdi hem forcumuz hem paramız var Mareseallikte neler yapabiliyorduk ? Birde bi pozisyonda akil hocasiyim gecen olursa desteklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ged beni destekler misin su anki secimde icra memurundayım "cengaver ellergezer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 imtiyazı aç bak işte. hapse tıkıyosun hapisten alıyosun, duello, savasa hazırlık, entrika, dukkan yagmalama galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kendi şehrimde düello edicek düşük puanlı birini nasıl bulacam ? kişi arama yapınca başka beyliklerden bile adam çıkıyor. filtre fln bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar