yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 benim bir gün daha en azından şövalye kalmam lazım 2. baronluğu alamadım hala 16k werdi taze mallar :( keşke bakanın yanına aday olsaydım tek aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben aday olmuycam benim yerime (en sola) aday gelmezse oraya aday ol şövalyelikte. Aday olduğun yeride yaz burda olmadı düşürmeye çalışırız yanındaki adayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 killer bana lazım degil suanda, diger iki adayın toplamının 2 katı yuzdem var secilmek icin. ama girdigime makamdan edilmemek icin gerekebilir. pek sevilmiyorum haliyle duello abanmaktan insanlara :) 2-3 tane durmadan calısan var ustume herakliayı bezdirdim zaten, assas var bide ona calısabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 soldan 3 teyim FP yok ya bugün nasıl oldu anlamadım bu fp olayı başvuramıcam başka yere sanırım neyse giderse yarın fln alırım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ged farkı kapatmak için hitabet sanatı ogrenmek iyi. fp farmlayabiliyosan zaten direk 21 falan yaparsın hitabeti, kasmadıysan daha once, baya farkeder. 30 70den bi 45 55e falan cekebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Cekıcem de zamanı bekliyorum, kopya parşömeni mi ne onu kullanıcaz karşılıklı birde, birisi yazdı oyunda patiden ama unuttum kim. Makam düşürmeyi denicem birde bakalım tutacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 25 75 oldu, hitabet ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 arkadaşar biri bana destek verebilir mi seçimde rakip çıktı :) o arkadaşta patiden ama gördüğüm kadarıyla bizden ayrılmış :D okuyordur muhtemelen yazılanları o yüzden oyundan yazarsanız bu konu hakkında :) daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Full entrika dönüyor haha Hmmm..bu bira enfes. Ama niye böyle sallanmaya başladın ki birdenbire? Dövüş gücü değerin -5 azaldı , hitabet sanatı değerin -5 azaldı. Dövüş gücü kavgalarda ve düellolarda çok önemlidir. Hitabet mahkemede, seçimlerde ve daha pek çok faaliyette fayda sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 :D borc senedi kullandım ve %50ye ramen basarılı oldum kumarbazın ustunde, mahkeme baskanlıgındaki guclu aday kendsi. -50 entrika dayanıklılıgı aldı simdi isediginiz kadar abanın entrika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 3 kişi bende kopya kağıdı kullanmış bende abanıyorum hepinize az sonra +25 geldi lol Erken kullanmışssınız ama 20 dk sonra kullanmak lazımdı synthesizer said: :D borc senedi kullandım ve %50ye ramen basarılı oldum kumarbazın ustunde, mahkeme baskanlıgındaki guclu aday kendsi. -50 entrika dayanıklılıgı aldı simdi isediginiz kadar abanın entrika :) ehhee hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2 saat oldugunu gormedim. artifactla geliyio onlar zaten bana öle carcur harcadım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu arada puanınızı gecici olarak da olsa yukseltmek isterseniz savasa hazırlık yapın. her gelen 50 savas puanı 250 genel puan olarka yansıyo. suanda server 3.suyum, ama 7 kere savas hazırlıgı yaparsam 1. olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 arkadaşlar hadi bi sehirde toplansak artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 adaylığa son başvuru kaç dakika kala oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bi sehire toplanmanın geregi yokki, aynı beylikte olduktan sonra oakdar. cunku devlete sıgmicak kadar buyuguz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 synthesizer said: bu arada puanınızı gecici olarak da olsa yukseltmek isterseniz savasa hazırlık yapın. her gelen 50 savas puanı 250 genel puan olarka yansıyo. suanda server 3.suyum, ama 7 kere savas hazırlıgı yaparsam 1. olucam :) O ne ki ? Birde şehirden öte aynı beylikte (dulkadiroğullarında) olmak iyi. Şehir muhafızları size acıdı ve hakkınızda kötü yazılmış bir broşürü yırttı. Saldıran saldırana Casuslarınızı yollayın bu arada, çok uzun sürüyor rapor gelmesi. Ben 3 üst makamlara oynayana yolladım ,onlarda kesin yollamıştır yakında atarlar hapse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 beylik dulkadiroğulları o zmn di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 behlil ben icra memuru için aday oldum desteğin lazım :)) (dulkadiroğulları desteğinizi esirgemeyin pls ) cengaver ellergezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Zor bir yere girmişsin. Eğer kendi rakibimi düşürebilirsem seninkileride denerim. Girerken seçimlere rakip adayların itibarlarına bak, portre altında yazar. KillerLord said: adaylığa son başvuru kaç dakika kala oluyor ? 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 o benden sonra girdi :P tamam bende düşürmeyi deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Maddoxa diyordum :) 15 dakika kala düşürmeyi denicem bakalım ne olacak 60% koruması ve -50 efekti var entrikaya karşı Düşüremezsem maraşelliğe geçicem hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben benim rakibi düşürmeye çalıştım yemedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 15 dk dan sonra düşürme var ama di mi ? Benim rakipte ben zaten sizin loncaya gelicem dedi, bende son anda gaza gelip paraları basmaktan vazgeçtim. Sabah 2 kere makamdan düşürmüştük, akşamda düşürdük, koruyan eller olayı 80% oldu haliyle düşüremedik makamdan. Acemilik oldu biraz hehehehe Loncaya gelicem falan dedi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 psikopos oldum kime ne lazım yeteneklerden şimdi birisini kanıt olmaksızın mahkemeye direk çıkartabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar