Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben aday olmuycam benim yerime (en sola) aday gelmezse oraya aday ol şövalyelikte. Aday olduğun yeride yaz burda olmadı düşürmeye çalışırız yanındaki adayı.
Mesaj tarihi:
killer bana lazım degil suanda, diger iki adayın toplamının 2 katı yuzdem var secilmek icin.

ama girdigime makamdan edilmemek icin gerekebilir. pek sevilmiyorum haliyle duello abanmaktan insanlara :)
2-3 tane durmadan calısan var ustume
herakliayı bezdirdim zaten, assas var bide ona calısabilirsiniz
Mesaj tarihi:
Cekıcem de zamanı bekliyorum, kopya parşömeni mi ne onu kullanıcaz karşılıklı birde, birisi yazdı oyunda patiden ama unuttum kim. Makam düşürmeyi denicem birde bakalım tutacak mı.
Mesaj tarihi:
arkadaşar biri bana destek verebilir mi seçimde rakip çıktı :) o arkadaşta patiden ama gördüğüm kadarıyla bizden ayrılmış :D okuyordur muhtemelen yazılanları o yüzden oyundan yazarsanız bu konu hakkında :) daha iyi
Mesaj tarihi:
Full entrika dönüyor haha

Hmmm..bu bira enfes. Ama niye böyle sallanmaya başladın ki birdenbire? Dövüş gücü değerin -5 azaldı , hitabet sanatı değerin -5 azaldı. Dövüş gücü kavgalarda ve düellolarda çok önemlidir. Hitabet mahkemede, seçimlerde ve daha pek çok faaliyette fayda sağlar.
Mesaj tarihi:
:D borc senedi kullandım ve %50ye ramen basarılı oldum kumarbazın ustunde, mahkeme baskanlıgındaki guclu aday kendsi. -50 entrika dayanıklılıgı aldı

simdi isediginiz kadar abanın entrika :)
Mesaj tarihi:
3 kişi bende kopya kağıdı kullanmış bende abanıyorum hepinize az sonra +25 geldi lol

Erken kullanmışssınız ama 20 dk sonra kullanmak lazımdı

synthesizer said:

:D borc senedi kullandım ve %50ye ramen basarılı oldum kumarbazın ustunde, mahkeme baskanlıgındaki guclu aday kendsi. -50 entrika dayanıklılıgı aldı

simdi isediginiz kadar abanın entrika :)

ehhee hll
Mesaj tarihi:
bu arada puanınızı gecici olarak da olsa yukseltmek isterseniz savasa hazırlık yapın. her gelen 50 savas puanı 250 genel puan olarka yansıyo.
suanda server 3.suyum, ama 7 kere savas hazırlıgı yaparsam 1. olucam :)
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

bu arada puanınızı gecici olarak da olsa yukseltmek isterseniz savasa hazırlık yapın. her gelen 50 savas puanı 250 genel puan olarka yansıyo.
suanda server 3.suyum, ama 7 kere savas hazırlıgı yaparsam 1. olucam :)

O ne ki ?

Birde şehirden öte aynı beylikte (dulkadiroğullarında) olmak iyi.

Şehir muhafızları size acıdı ve hakkınızda kötü yazılmış bir broşürü yırttı.

Saldıran saldırana

Casuslarınızı yollayın bu arada, çok uzun sürüyor rapor gelmesi.

Ben 3 üst makamlara oynayana yolladım ,onlarda kesin yollamıştır yakında atarlar hapse
Mesaj tarihi:
Zor bir yere girmişsin. Eğer kendi rakibimi düşürebilirsem seninkileride denerim.

Girerken seçimlere rakip adayların itibarlarına bak, portre altında yazar.

KillerLord said:

adaylığa son başvuru kaç dakika kala oluyor ?

15
Mesaj tarihi:
Maddoxa diyordum :)

15 dakika kala düşürmeyi denicem bakalım ne olacak

60% koruması ve -50 efekti var entrikaya karşı

Düşüremezsem maraşelliğe geçicem hemen
Mesaj tarihi:
15 dk dan sonra düşürme var ama di mi ?

Benim rakipte ben zaten sizin loncaya gelicem dedi, bende son anda gaza gelip paraları basmaktan vazgeçtim. Sabah 2 kere makamdan düşürmüştük, akşamda düşürdük, koruyan eller olayı 80% oldu haliyle düşüremedik makamdan. Acemilik oldu biraz hehehehe

Loncaya gelicem falan dedi bakalım :)
  • Yeni Oluştur...