Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mahkeme baskanlıgına adayım son saatlerde hitabeti falan arttırıcam biraz, diğer adayında ayağını kaydırmaya çalışıcam.

Parada basıcam alırız gibi. Makam düşürebilirim birde bende istenirse.
Mesaj tarihi:
Tekrar gelmesin işte online adam :) Son dakikalarda düşürmek lazım

Ben casuslarıda saldım kim varsa aday araştırıyorum raporlar gelsin.

Aday oldu direk ama sanırım yatırdığı paralar gitti :)

42 58 durum ki ben onu aday kalsa bile dengelerim seçimden önce
Mesaj tarihi:
parası kalmaz belki gelicek, ya da gozunu korkuttugumuz icin de gelmeyebilir.

ama isin kotu yanı, ya savas boostu basıcak bi makamınız oluyo ya da para basıcak.
maresallikte para yok anca fp kasıyorum :) dovus yetenegim 1 ama boostla 150 yapıp azını burnunu krııyorum herkesin :)
Mesaj tarihi:
felaket para kasmıs adam, olmayan achievement almıs :D 500k parası var diye. evet adamın kalesi var falan, ama is yeri yok duzgun. direk knight olup abanmıs belli

ben de para yapıcak bi makama geri dusucem ama birinin benim maresalligi almasi lazim, baskasinin eline gecerse azima sicarlar benim cunku herkese sulandım :D
Mesaj tarihi:
Bu arada seçimden çok önce düşürmeyin. O düşürdüğün elemanın koruyan eller olayı 50% oldu. Sanırım her başarılı saldırıdan sonra o değer artıyor. Son dakikaya kadar beklemek lazım.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

yeterince parası olan biri glesin benim makama, adam asıp keser ben para kasarken.
ben usta zaanaatkarlıga gecicem heralde ya, ama ilerleyen saatlerde

ben psikopos olacağım deliller var temizlenecek :( başka birisi var mı o mekena gidecek olan ?
Mesaj tarihi:
Bizi atmazlarsa makamlardan alırız. 36% 64% um seçime 10 dk kala kozları kullanıcam :)

Ama şövalyeliği rahat alırsın şu durumda bence.
Mesaj tarihi:
Çok erken atıyorsun :) (ha girmek için atmışsın )

Son dakikalarda at, bend atıcam şimdi mahkeme başkanı için başvuranı. Eğer düşüremezsem mareşelliğe geçicem başvurup. Baya para yatırmış 30 % 70% şu an. Farkı kapatırım ama çok yatırıma gerek yok bir seçim için.
  • Yeni Oluştur...