yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 entrikayla düşmezse düşmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aktif pek oyuncu yok diyorsunuz ya olmadı biz gidelim düşman olduklarımıza karşı bir loncaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu nereden çıktı :D Kimden: Sistem Konu: Fidye alındı. Ödeme başarılı. Sivas_merkez size 136 altın ödedi. hee adam kaçırmıştım :D sanırım ondan haha karanlık işlerdeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dulkadirogullarında devlet makamına oynayan varsa solesin bosaltiyim makamı, maresalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 mahkeme baskanını attım mesala suanda makamından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mahkeme baskanlıgına adayım son saatlerde hitabeti falan arttırıcam biraz, diğer adayında ayağını kaydırmaya çalışıcam. Parada basıcam alırız gibi. Makam düşürebilirim birde bende istenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 raadol diger adayı dusurdum yanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tekrar gelmesin işte online adam :) Son dakikalarda düşürmek lazım Ben casuslarıda saldım kim varsa aday araştırıyorum raporlar gelsin. Aday oldu direk ama sanırım yatırdığı paralar gitti :) 42 58 durum ki ben onu aday kalsa bile dengelerim seçimden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 parası kalmaz belki gelicek, ya da gozunu korkuttugumuz icin de gelmeyebilir. ama isin kotu yanı, ya savas boostu basıcak bi makamınız oluyo ya da para basıcak. maresallikte para yok anca fp kasıyorum :) dovus yetenegim 1 ama boostla 150 yapıp azını burnunu krııyorum herkesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dusurdum gene oha adamın rep 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ana binayı yükseltmiş demek. Ama acele etme bence düşürmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 felaket para kasmıs adam, olmayan achievement almıs :D 500k parası var diye. evet adamın kalesi var falan, ama is yeri yok duzgun. direk knight olup abanmıs belli ben de para yapıcak bi makama geri dusucem ama birinin benim maresalligi almasi lazim, baskasinin eline gecerse azima sicarlar benim cunku herkese sulandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mahkeme başkanlığı da para getiriyor. Yada şövalyelik. Ama senin makamı kim alacak o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 öhöm beyler 850k gold var bende de :D parayla alayını düşürürz 4 gün sonra prens'im. iyi bir dönüş oldu sabah seçimi için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yeterince parası olan biri glesin benim makama, adam asıp keser ben para kasarken. ben usta zaanaatkarlıga gecicem heralde ya, ama ilerleyen saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bu arada seçimden çok önce düşürmeyin. O düşürdüğün elemanın koruyan eller olayı 50% oldu. Sanırım her başarılı saldırıdan sonra o değer artıyor. Son dakikaya kadar beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 evet her seferinde %20 artıyo, her engel oldugunda %10 azalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 synthesizer said: yeterince parası olan biri glesin benim makama, adam asıp keser ben para kasarken. ben usta zaanaatkarlıga gecicem heralde ya, ama ilerleyen saatlerde ben psikopos olacağım deliller var temizlenecek :( başka birisi var mı o mekena gidecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dovusumu 1den 36ya cıkardım, yeterli olur herhalde tırt adamlardan FP farmlamak icin, aksamki secimde geciyim bi para kasıcak yere de, unvana para biriktirriym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Direk dövüş diyincede FP mi farmlıyor ? Şövalye olayını kullanıyordum ben düello hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 beyler ben şimdi psikopos olucam ya gerektiği zaman yarın veya diğer gün sovalye kapaklarız değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bizi atmazlarsa makamlardan alırız. 36% 64% um seçime 10 dk kala kozları kullanıcam :) Ama şövalyeliği rahat alırsın şu durumda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 usta zanaatkara basvurdum, makam dusucez ama para kasmak lazım :) baktım doluydu basvuru yeri, attım en yuksek puanlıyı girdim yerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Çok erken atıyorsun :) (ha girmek için atmışsın ) Son dakikalarda at, bend atıcam şimdi mahkeme başkanı için başvuranı. Eğer düşüremezsem mareşelliğe geçicem başvurup. Baya para yatırmış 30 % 70% şu an. Farkı kapatırım ama çok yatırıma gerek yok bir seçim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 psikopos olcam saldırılara karşı koruma atıcam en önemli makama atanana :D psikoposluk seçimlerde adaya çok etki yapıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar