Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ya arkadaşlar gidiyorum dvd kiralıyorum geliyorum açıyorum. AAA siyah beyaz çıkıyo, e mecbur izliyoruz artık eski tv lerdeki gibi. PAL ve NTSC sorunu olduğunu zannediyorum. Bunun bir çözümü var mıdır acep[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 chip mi kullanıon[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ozmn filmleri fln açarken deişik biçimde açıosundur chipi takdırdıın yere sor mesela bende mavi yanıncaya kdr yeşile basılı tutuosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bayağı denedim uzun uzun basıyorum ama olmuyor yine siyah beyaz. Bir kablodan bashetmişleri bunun hkakında bilginiz var mı ?[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sadece yazdıım yok başka tekniklerde war açarken taktırdıın yere sor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Şuraya bi bak ordaki teknikler dvd içinde geçerli.[signature] http://forum.paticik.com/view.php?id=79966 [hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 11 Ağustos 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Simdi eger oyunlarinda siyah beyaz çikiyor ise onu rgb adaptörle (ps2 den tv ye baglanan zimbirtinin bi çesidi) halledebilirsin. Yanliz bu adaptör filmlerde çalismiyor filmi yesil gösteriyor. Filmleri renkli izlemenin ise yeni model bir tv edinmek disinda bi yolu yok bildigim kadariyla.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar