lowers Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Videolara yeni bir Eklenti Yaptı bilginiz varmı ? direkt söylemek istemedim :) Bi Top işareti var video panelinde Tıklayınca Noluyor bi deneyin derim :) ipucu Vuvuzela hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Demekki tiyakileri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Çok iyi ama ya ahaha iğrenç bi ses çıkarsa videoda çat bi basiyorum ohhh diyorum BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu arada Tüm videolarda bu özellik var ama Player Yeni Player olması gerekiyor Eski bir player görünümündekilerde çıkmıyor Genelde hepsinde var Top :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar