Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adventure Oyunu Planı v1.0

_mojo_

Öne çıkan mesajlar

evet biz arkadaşımla böyle bir projeye başlayacağız fakat elimizdeki imkanlarla bir oyun yapmayı düşünüyoruz.fakat konu bulamıyoruz.byzantine gibi bir oyun yapmayı düşünüyoruz.bize bir oyunun konusu hakkında bir fikir verir misiniz?eğer olmazsa biz kadiköyde geçen küçük bir oyun yapacağız.dijital fotoğraf makinesi ile fotoğrafları çektik hazırda bekliyor.
(yanlız lütfen konu çok abartı birşey olmasın.biraz insaf edin,kolay bişey olsun :).)[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada!
Uzay-T36
sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

Moda sahilinde birkaç genç bira içmektedirler.
Birden bir çığlık duyarlar ve olaylar gelişmeye başlar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Eğer esprili bişey diyosan mesela dedektif olursun bi bayan yardım ister eşim beni aldatıyo diye sonra eşi silah kaçakçısı çıkar. Sonra bi bakarsın aslında silah kaçakçısı olan kişi seni tutan kadınmış. Ohanz. komik olur salında 2d adventure tarzında yapacaksanız. Hatta dialoglarda yardım edebilirim. Bide neyle yazıyosunuz oyunları?[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 10 Ağustos 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Eh editör olunca pek verim beklemem. Yani oynayanda sıkılır. Ama denemek amacıyla yapın tabi.

yanlız istersen bir AGS'nin sitesine bak gerçekten çok eğlenceli oyunlar var.ben ordan çok oyun çektim ve oynadım çok zevkli oluyor.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada!
Uzay-T36
sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

ben biras denedim ags ile bir zamanlar . tam anlamıyla bocalamıştım :) . sonra c++ ile yapam dedim , kütüphaneden 3d game in c++ die bi kitap aldım . kitapdaki bakış olayını okuduğum anda vaz geçtim :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence grafikleri çizgi film tarzı olsun elinizde imkan varsa
fotograflar çok ağır geliyor bi sürü oyuncuya zaten öyle bir oyuna esprili bir tarz yakışmaz daha efendi olması lazım :)
Oyunu yapmaya başlarken şuna karar verin önce:
Ben oyuncuya ne vermek istiyorum;
heyecanlansınmı
korksunmu
ağlasınmı
gülsünmü
sonra adventure oyununda en önemli şey ana karakterin kişiliğdir monkey island ın başarısı budur bence
son olarakta kesinlikle oyuncuya piksel avcılığı yaptırmayın abuk subuk pazıllar olmasın oyunda oyuncu kafasını kullansın biraz
sakın oyunu çok çizgisel yapmayın geniş olmalı oyun ama oyuncu kaybolmamalı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...