_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 evet biz arkadaşımla böyle bir projeye başlayacağız fakat elimizdeki imkanlarla bir oyun yapmayı düşünüyoruz.fakat konu bulamıyoruz.byzantine gibi bir oyun yapmayı düşünüyoruz.bize bir oyunun konusu hakkında bir fikir verir misiniz?eğer olmazsa biz kadiköyde geçen küçük bir oyun yapacağız.dijital fotoğraf makinesi ile fotoğrafları çektik hazırda bekliyor. (yanlız lütfen konu çok abartı birşey olmasın.biraz insaf edin,kolay bişey olsun :).)[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Moda sahilinde birkaç genç bira içmektedirler. Birden bir çığlık duyarlar ve olaylar gelişmeye başlar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Eğer esprili bişey diyosan mesela dedektif olursun bi bayan yardım ister eşim beni aldatıyo diye sonra eşi silah kaçakçısı çıkar. Sonra bi bakarsın aslında silah kaçakçısı olan kişi seni tutan kadınmış. Ohanz. komik olur salında 2d adventure tarzında yapacaksanız. Hatta dialoglarda yardım edebilirim. Bide neyle yazıyosunuz oyunları?[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu arada adventure oyunu yaparken kullancağımız program AGS olacaktır yani ona göre bir konu düşününüz(c++ ile denedik yapamadık :).) Not= AGS=Adventure Game Studio[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Eh editör olunca pek verim beklemem. Yani oynayanda sıkılır. Ama denemek amacıyla yapın tabi.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yanlız bu oyun mekanlar gerçek olacak arkadaşla öyle kararlaştırdık.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: kiddo, 10 Ağustos 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Eh editör olunca pek verim beklemem. Yani oynayanda sıkılır. Ama denemek amacıyla yapın tabi. yanlız istersen bir AGS'nin sitesine bak gerçekten çok eğlenceli oyunlar var.ben ordan çok oyun çektim ve oynadım çok zevkli oluyor.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben biras denedim ags ile bir zamanlar . tam anlamıyla bocalamıştım :) . sonra c++ ile yapam dedim , kütüphaneden 3d game in c++ die bi kitap aldım . kitapdaki bakış olayını okuduğum anda vaz geçtim :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 AGS bence çok güzel bir program.herşeyi gayet açık ama biraz zor.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tarzı nası olcak korku komik ? nasıl yani? biraz söyle deli senaryo yazarım ben :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eet o kadar deli yazarki kimse dinlemez=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ehehe lol :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ana karakter George Stobart gibi olacak yani komik olacak ve her türlü duruma ayak uyduracak. En boktan durumlarda bile espri yapacak ve oyun boyunca da susmayacak. :) Mesela şu an Syberia oynuyorum,ana karakter maşşallah ot gibi aynı cümleleri kurmaktan bıkmadı kaşar... neyse saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bence grafikleri çizgi film tarzı olsun elinizde imkan varsa fotograflar çok ağır geliyor bi sürü oyuncuya zaten öyle bir oyuna esprili bir tarz yakışmaz daha efendi olması lazım :) Oyunu yapmaya başlarken şuna karar verin önce: Ben oyuncuya ne vermek istiyorum; heyecanlansınmı korksunmu ağlasınmı gülsünmü sonra adventure oyununda en önemli şey ana karakterin kişiliğdir monkey island ın başarısı budur bence son olarakta kesinlikle oyuncuya piksel avcılığı yaptırmayın abuk subuk pazıllar olmasın oyunda oyuncu kafasını kullansın biraz sakın oyunu çok çizgisel yapmayın geniş olmalı oyun ama oyuncu kaybolmamalı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Abi bence olay hamamda başlasın.Böyle herkes yıkanırken birden suların rengi değişsin falan[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bide bilgisayar oyunları bölümü daha çok yakışıyo sanki bu arada MI tadında adventure varmı piyasada?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: RamsesII, 10 Ağustos 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Abi bence olay hamamda başlasın.Böyle herkes yıkanırken birden suların rengi değişsin falan Hatta forumdaki gaylerimizi göstersin :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Korku yaparsanız çok tutar. Ama onu yapabilirmisiniz bilmem =) Çizgifilm yaparsanız kısa süreli beğenilen oyunlardan olur. Ama o gerçek görüntü olayı olursa kesinlikle tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 çizgi film olunca kısa sürelimi beyeniliyor boojack[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 mesela XII cok begenilmisti[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 MONKEY ISLAND DIYORUM[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Süper Mario yok Süper Osman :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 11 Ağustos 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konu açılmışken sorayım: Hopkins FBI oynayanınız var mı? Ya da bu oyunu nerden bulabileceğimi bilenler fln varsa hoş olur. İst.de oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Elf li cüceli ork lu bişiler yap :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dur sana yardımcı olacak bir site yaziim tıhla![signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar