_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 o zaman gel programla :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: kiddo, 10 Ağustos 2004 22:23 tarihinde demiş ki: Yaf ilk başta uçak kütük gibi gidiyodu sonra yağ mı ne aldık :)hızlanıverdi. Bu seferde kontrolden çıktı. Bu arada niye feza dışına çıkınca yanıyozki? Uzay değilmi sonsuz boşluk yemişim düşmanını bas gidek dolaşalım tüm galaksiyi. Kalmasın milky way alpha centauri... güzel karedeşim yağ değil o kırmızı motor çipi :).f1 bas ve özelliklerini oku çiplerin.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 :-) Haadi canım... :-)[signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 10 Ağustos 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 okumaz ole=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: kiddo, 10 Ağustos 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Haadi canım... kardeşim espri yaptığını biliyoruz :).sadece oyunu oynayanların senin mesajını okuyarak chipi yağ zannetmemelerini sağlamaya çalışıyorum :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Smiley eklemeyi unutmuşum :) Ekleyimde kalbini kırmayım. Bende seni seviyorum.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 son yazdığımıda bir espri diye say sen en iyisi :).zaten senin mesajını okuyan altta benim mesajımıda okur değil mi?sen yağ dedin ben chip dedim :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Alahım nereye gidiyoruz.. :) Edit:Al sana paradox[signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 10 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben yanlış yazmışım yahu sen gel programla cevabına seni seviyorum demişin :).abi ama bende öyle bir cevap yazmak zorunda kaldım yani :).uff işler kafam çok karıştı ben yatıyorum hadi.herkese iyi geceler.zaten bugün 7de kalktım üst komşunun matkabı yüzünden :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 valla her ne kadar amatörde olsa bunu yapmak bile başarı :) ben sana başarılarının devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bilgisayar oyunlarına taşıması gereken bir topic neden hala burada ve konu dışı moderatoru hiçbirşey yapmıyor anlamış değilim. bu arada başarılar dilerim gzel olmuş.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PACE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Virüs falan yoktur değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yok kardeşim virüs falan.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar