Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzay T-36

_mojo_

Öne çıkan mesajlar

said:
kiddo, 10 Ağustos 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
Yaf ilk başta uçak kütük gibi gidiyodu sonra yağ mı ne aldık :)hızlanıverdi. Bu seferde kontrolden çıktı. Bu arada niye feza dışına çıkınca yanıyozki? Uzay değilmi sonsuz boşluk yemişim düşmanını bas gidek dolaşalım tüm galaksiyi. Kalmasın milky way alpha centauri...

güzel karedeşim yağ değil o kırmızı motor çipi :).f1 bas ve özelliklerini oku çiplerin.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada!
Uzay-T36
sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 10 Ağustos 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Haadi canım...

kardeşim espri yaptığını biliyoruz :).sadece oyunu oynayanların senin mesajını okuyarak chipi yağ zannetmemelerini sağlamaya çalışıyorum :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada!
Uzay-T36
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlış yazmışım yahu sen gel programla cevabına seni seviyorum demişin :).abi ama bende öyle bir cevap yazmak zorunda kaldım yani :).uff işler kafam çok karıştı ben yatıyorum hadi.herkese iyi geceler.zaten bugün 7de kalktım üst komşunun matkabı yüzünden :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada!
Uzay-T36
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar oyunlarına taşıması gereken bir topic neden hala burada ve konu dışı moderatoru hiçbirşey yapmıyor anlamış değilim. bu arada başarılar dilerim gzel olmuş.[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...