_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Herkese merhaba ben Team 18'den onur şafak.bu alttaki oyunum topicinin resmisidir.lütfen alttaki topici kitleyeniz.alttaki topici açan benim arkadaşım pipboydur.(umut incekaş değil.).tartışmalara burda devam edersek sevinirim :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hmm..ben bişey anlamadım ¿[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Team 17 diye bi oyun yapımcısı şirket vardı sanırsam. Hatta Wormsu falan yapmışlardı. Başınıza patlamasın ahehueh ahelog ahelog...[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 biliyoruz :).sırf geyik olsun diye zaten bu ismi koyduk.bu isimi falan tescilletmedikde.kabus 22 gibi falan dağıtıcıda aramıyoruz.sadece bu oyunu forumlara, arkadaşlara dağıtıyoruz.bir nevi can sıkıntısından arkadaşla bunlarla uğraşıyoruz.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ve fakat dosya bozuk. winzip acamiyor kendisini.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tamam bir dakika .rar yapıyorum.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ınternet explorer cannot download dior ve bn cildiriorm...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 biraz bekleyin zipte sorun var onu rar yapıp buraya yaptım diye yazacağım.bu arada senin sorunun sağ tuş yapıp kaydet ile çözülüyor.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bab yapıorm ve u sorun cikior ztn[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tamam sorunu hallettim.artık çekebilirsiniz :).yanlız imzamda dediğim gibi uygularsanız olacaktır. (hedefi farklı kaydet vs...)[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 diğer imzamlarında hala .zip halinde.bu son mesajdaki imzamdan çekebilirsiniz oyunu.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yeni gelenlere taşınmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 zaten selam topici açtım yeni gelenlere.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tmm oldu oyun guzel=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 açılmıyo rar valla[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 teşekkürler :).şimdiki hedefim bunu multi olarak oynatmak ama programlamak çok zor.nasıl yapılacağını biliyorum ama birkaç kere denedim hata veriyor.yani bir türlü bu oyuna uyduramıyorum kodu :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 indirdim, oynadim, pek guzelmis.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 wow[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 edide onay verdiyse allahn izniyle level % 95 verir=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 benim oyunum doom 3'den daha zahmetsiz ve daha zevkli :)! bu arada herkese teşekkürler.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heh muzugu guzelmıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 oyun bende geçersiz işlem yürüttü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 evet oyunumun müziği gerçekten çok güzel.insanı içine bir huzur veriyor :).[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mojo_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu arada oyunum gradius adlı oyunun yenilenmiş versiyonudur.fakat hiç bir source kod kullanmadık.ordaki grafiklerin aynılarını çizdik ve kendimiz programladık.[signature][hline]Oyunum şimdi pisayada! Uzay-T36 sağ tuşa bas, hedefi farklı kaydet de, kaydet ve oyna. [Bu mesaj _mojo_ tarafından 10 Ağustos 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Yaf ilk başta uçak kütük gibi gidiyodu sonra yağ mı ne aldık :)hızlanıverdi. Bu seferde kontrolden çıktı. Bu arada niye feza dışına çıkınca yanıyozki? Uzay değilmi sonsuz boşluk yemişim düşmanını bas gidek dolaşalım tüm galaksiyi. Kalmasın milky way alpha centauri...[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar