Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Böyle bi arayış içine girdim şimdi de... :) Symbian, Windoz mobayl vs. kullanan smartphone denen hepimizin sevgilisi nadide icatlarda çalışan direkt ip kullanarak (sip değil, herhangi bi üyelik vs olmadan) h.323 protokolünü kullanarak bağlanacak yazılım arıyorum. fellik fellik arıyorum, ama bulamıyorum. bilen var mı? (bu arada arama yaparken gözüme ilişti, quake'i symbiana port etmişler "oha nası gelişti teknoloci be" dedim eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Opensource bir kac olay var H.323 protokol setini kullanan ama mobil telefon dedigin zaman isler degisiyor. Belki birileri alip port etmistir, ama H.323 gibi bela bir protokolü port edeceklerini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sip protokolünde video konferans imkanı var mı ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 E herhalde :) En yaygin ornek Skype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 alala o sip mi bea :) bikaç sip hedesi denedim symbianda hiçbirinde video yoktu denk gelmiş demek ki. şimdi beleş ve kaliteli server + video konferans olanağı bulmak lazım. polycom h323 ile sip aramasını aynı anda konferansa dahil edebilir mi acaba yav sdfsdaf (zorladım :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Arada H.323 <=> SIP Interworking yapan bir cihaz varsa yapar elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 denemek lazım ya. ekiga ile herhangi bi bilgisayardan bağlanabiliyorum alete, on numere oluyo. hani abartıp cepten de bağlansam var ya ofiste forsumdan geçilmez ahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 VoIP i kesfeden masum Türk genci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yea ses değil asıl mesele, video konferans :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bir farki yok. O da RTP/RTCP ile tasiniyor. 2 tane channel gonderiyorsun handshaking kisminda :) H.323 icin biraz daha karisik tabii, anlatmiyim hic. Sen de gereksiz yere beyin hucrelerinden yeme. Yani, onemli olan guzel client bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 kullandığın bişeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mobil telefon icin hic kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 "sip ile h323 farklı protokoller" diyip, bulaşmadığım octro talk diye bi program var aslında. yarın bunu denemem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Windows Mobile yuklu Smartphone larda Netmeeting yok mu ya ? Microsoft urunu bir de hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hmm doğru bak. ofiste windoz mobayl kullanan varı onu da denerim iyi hatırlattın :D symbianda da çözsem bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bu arada sonuç hüsran. (:P) sip ve h323 protokollerini aynı anda çalıştırmıyomuş ofisteki cihaz. illa birini çalıştırıyo sadece. sip ile de cepten bi türlü video iletişimi yapamadım, tilt oldum. codec muhabbeti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 SIP <=> H.323 Interworking zor is :) Bir ton fark var aralarinda ve belirli bir standarti yok. Ancak recommendation lar var, onlara gore vendorlar yapiyor biseyler iste :) Benim gordugum en iyi SIP <=> H.323 Interworking becerebilen alet ACME SD ler. Netekim onlarin dusuk modelleri bile bilmem kac yuz bin euro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar