fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 standart mkv dosyasını ("hardcoded" subtitle lı olan sanırım el ile eklemediklerim)altyazıyı hiç bir ayarı değiştirmeden MPC zaten kendi stilinde olacak şekilde açıyor.Sorun şu ki mpc dışındaki hiç bir player o şekilde görüntüleyemiyor. Ayarları kurcalarsın yazıtıpini değiştirirsin vs o ayrı. Mpc açıyorda diğerleri niye otomatik yapamıyor. Birde bazı sorunlar var. resimde gözüküyor. ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şimdi animelerder çoğu fansub kendi fontlarını kullanıyorlar bunlarda .ass uzantılı altyazılar oluyor gom .ass desteklemiyor ne yazik ki, kmplayerde seçeneklerde, alt yazı ayarlarında olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Abi birinin yaptigini digeri yapmiyorsa bu bir sorun degildir. Demekki oyle bir ozellik yok. Isine yarayan bir tane bulup onu kullanacaksin. Bu arada sana gostermek icin o sekle ben getirdim o alt yaziyi. Yani kendinden o sekilde gelmedi. Diger kismi da benden once yazan arkadas aciklamis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 di said: Bu arada sana gostermek icin o sekle ben getirdim o alt yaziyi. Yani kendinden o sekilde gelmedi. onu farkettiğim için zaten fir3blad3 said: Ayarları kurcalarsın yazıtıpini değiştirirsin vs o ayrı dedim. gorthaurun dediği şekilde olabilir, onuda kurcalayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 az önce bir anime açtım altyazı içine gömülü ve kendi fontu ne ise animenin o fontta görünüyor bunu yapan medya oynatıcı VLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evet mikail denedim oluyor hakkaten teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar