Masakari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Kafir zındıklar komple kurmuşlar yeni haberim oldu bizim zil "din den dön "diye çalıyormuş vallaha anlamamıştım ben rabbim günah yazmasın inşallah neyse özet geçeyim özet Şimdik ben kapı zilini bir "besmele" bir "Allahü Ekber" olarak değiştirmek istiyorum fakat caiz midir değil midir bilemeyecem bende cemaata sorayım dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tuvaletteyken çalarsa ne yapıcaksın.. zil dediğin anlamsız çalar.. ZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bi sıra lojmanda oturuyoken bizim 2 üst kattaki adamın zili gaydırıgubbak cemilem melodisiyle çalıodu. çok komikmiş lan ahaha http://fizy.com/#s/1d78fa ama bunun daha otantik versiyonu bulamadım şimdi bi sürüsi içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dasaaa said: tuvaletteyken çalarsa ne yapıcaksın.. Valla bunu düşünmedim değil o yüzden soruyorum yada olduya kazara eve kız filan attık yada hatun beni attı , tam iş üstündeyken zil çaldı çarpılırık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bizimki cok efsane hatta fazla efsane misafiriniiz geldiiiii lutfen kapiyi acar misiniiiiiiz? diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dasaaa said: zil dediğin anlamsız çalar.. ZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR yeterli. aynen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Phyx said: bizimki cok efsane hatta fazla efsane misafiriniiz geldiiiii lutfen kapiyi acar misiniiiiiiz? diyor abi.. niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ailem cok acik fikirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sucu sütçü tüpçü gelince "misafir geldi, tanrı misafiri.." mi diyorsunuz yoksa "taaam gardeş, 7liraydı su di mi?" mi diyorsunuz.. bu adamlar misafir değilse neden kapınız bunlara misafir diyor? HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Masakari said: Kafir zındıklar komple kurmuşlar yeni haberim oldu bizim zil "din den dön "diye çalıyormuş vallaha anlamamıştım ben rabbim günah yazmasın inşallah neyse özet geçeyim özet Şimdik ben kapı zilini bir "besmele" bir "Allahü Ekber" olarak değiştirmek istiyorum fakat caiz midir değil midir bilemeyecem bende cemaata sorayım dedim? ne içtin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sakin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Cairne said: Masakari said: Kafir zındıklar komple kurmuşlar yeni haberim oldu bizim zil "din den dön "diye çalıyormuş vallaha anlamamıştım ben rabbim günah yazmasın inşallah neyse özet geçeyim özet Şimdik ben kapı zilini bir "besmele" bir "Allahü Ekber" olarak değiştirmek istiyorum fakat caiz midir değil midir bilemeyecem bende cemaata sorayım dedim? ne içtin ? ZEKAT VERDİK FEKAT ALMADILAR ses kaydını hemen ardından cilveli bi kıkırdamayla kapı zilim olarak kaydetmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dedeler müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar