Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapı zilini değiştiricem

Masakari

Öne çıkan mesajlar

Kafir zındıklar komple kurmuşlar yeni haberim oldu bizim zil "din den dön "diye çalıyormuş vallaha anlamamıştım ben rabbim günah yazmasın inşallah neyse özet geçeyim

özet

Şimdik ben kapı zilini bir "besmele" bir "Allahü Ekber" olarak değiştirmek istiyorum fakat caiz midir değil midir bilemeyecem bende cemaata sorayım dedim?

Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Kafir zındıklar komple kurmuşlar yeni haberim oldu bizim zil "din den dön "diye çalıyormuş vallaha anlamamıştım ben rabbim günah yazmasın inşallah neyse özet geçeyim

özet

Şimdik ben kapı zilini bir "besmele" bir "Allahü Ekber" olarak değiştirmek istiyorum fakat caiz midir değil midir bilemeyecem bende cemaata sorayım dedim?

ne içtin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Cairne said:

Masakari said:

özet

ne içtin ?

ZEKAT VERDİK FEKAT ALMADILAR ses kaydını hemen ardından cilveli bi kıkırdamayla kapı zilim olarak kaydetmek istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...