Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif Öncesi Hazırlık Günü...(a.k.a acayip heyecanlıyım)

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

teklif öncesi günü ne yaparsınız ne giyersiniz ne yersiniz ne dinlersiniz bu işin bi raconu varmıdır kısacası tecrübe arıyorum :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

garbage a alırsanız asla umduğumu bulamamkiiiiiii!!!!!!!!!!
bide sanırım yemeğe çıkaramam okul zamanı içinde söylemeyi planlıyorum.......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

temel çalışması yapman lazımdır kurdelayı kesmeden önce

yani kıza duyduğun ilgi süresince vede yazılma aşamalarında hep düzgün davranman gerekir kızın yanında, öyle bir günde olucak şey değil bunlar

sonra depremde yıkılan temelsiz binalar gibi çöker[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 05 May 2003 21:18 tarihinde demiş ki:
temel çalışması yapman lazımdır kurdelayı kesmeden önce

yani kıza duyduğun ilgi süresince vede yazılma aşamalarında hep düzgün davranman gerekir kızın yanında, öyle bir günde olucak şey değil bunlar

sonra depremde yıkılan temelsiz binalar gibi çöker[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

haklısın sanırım temel hazır ama......
bide şu nasıl bakın bunu diyeyimmi?
Kızarkadaşım Olurmusun?
nasıl?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 05 May 2003 21:34 tarihinde demiş ki:
hayır nokta o değil, soru sormican. duygularını anlatacan kıza.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

ama bi final sorusu olmamalımı?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

kızarkadaşımn olurmusun
şööle düşünm
bi maara adamı, günümüzde gelip
zonta xonta sırıtıp
ben sen kadın! diye baırıyo
kıza ööle gözükürsün :)

löp diye sorunca olmuyo
tecrübelilerimiz var aramızda[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
ben de inliyorum burda
Sosyal ağlarda paylaş

"Biliyormusun seni çok seviyorum, küçük bir çocuğun kalbindeki kadar saf bir sevgiyle seviyorum..."

diyebilirsin yada istersen pm den mesaj çak daha afilli ve daha sağlamını yazayım
tecrübe sabit şimdiye kadar 5 de 5 gidiyorum ama sadece birini kendim işin kullandım ehak!
[€dit: ee gereksiz uzatmışım sonunun sevmedim/BabacumMostors]

[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 05 May 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çıkma teklif etme bence reddedilirsen çok kötü olur onun yerine ortak arkadaş bul ağzını arasınlar sonra arkadaşların gitsin sorsun sen xx kişisiyle çıkar mıydın diye evet derse zaten saklamaya gerek yok ortak arakdaşınız anlatır olayı sana sadece şu gün şu saatte buluşalım ok mu demek kalır kadınlara asla güvenme hele msj atarsan bir de ona kanıt vermiş olursun çıkma teklif etmek sakat iş kadınlar elde ettiklerinden sıkılırlar asla çok düşme üstüne bence yani.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 05 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Ya çıkma teklif etme bence reddedilirsen çok kötü olur onun yerine ortak arkadaş bul ağzını arasınlar sonra arkadaşların gitsin sorsun sen xx kişisiyle çıkar mıydın diye evet derse zaten saklamaya gerek yok ortak arakdaşınız anlatır olayı sana sadece şu gün şu saatte buluşalım ok mu demek kalır kadınlara asla güvenme hele msj atarsan bir de ona kanıt vermiş olursun çıkma teklif etmek sakat iş kadınlar elde ettiklerinden sıkılırlar asla çok düşme üstüne bence yani.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555

bilmiyorumda benim son derece iğrendiğim bi olay o.....ve genellikle kötü sonuçlanır o tür başlayan ilişkiler......öbür türlüsü daha iyi bırak reddetsin :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 05 May 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
en az 1 kere başarıyla sonuçlanmış taktik, onu sevdiğini söyleyip dudağına yapışmaktır

risklidir yalnız[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Kaçta 1 :D
cha modifier pek kötü sayılmaz ama sanırım yapamam onu tokat yersem basarım burayı ona göre :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

onu yapma bence..
şartlandırırsan kendini olmaz zaten
içinden gelecek o anda...
bak sen bi sonuca warmasını istiosun sanırım ilişkinizin.
bence kasma kendini, bırak zamana.. ama daha çok ilgilenmeye başla kızla falan anlar zaten..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...