NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Birkaç senedir üniversite dolayısıyla uzak kaldım şehrimdem.Her geldiğimde değişmiş olarak görüyorum kafeleri, yenilecek, içilecek yerleri.O yüzden kız arkadaşla gitmelik öğrenci cebine uygun içkili içkisiz kafe bar park vs vs yerler nereleri var yardımcı olur musunuz.Malum uzak yerler olmazsa sevinirim arabam yok.
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 en son carrefour civarında vapiano açılmıştı. ben de yokum gerçi pek bilmiyorum ama kükürtlü insanıysan orda da yeni yerler açıldı, my kitchen var mesela. ama güzel mi değil mi bilemiyorum. bence altıparmaktan şaşmamalı
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 fsm bulvarı, metroya atla git ikea'nın-terminalin orada da anatolium açıldı da kız arkadaşla gidilmelik yer olarak alışveriş merkezi istiyorsan tabi bu.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bursada bu hafta sonu kanarya yarışması var iki gün bugün başladı sanırsa şu saatlerde kuş kayıtları bitmek üzeredir gidin görün eğlenin
Öne çıkan mesajlar