Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: wildpervert, 07 Ağustos 2004 23:31 tarihinde demiş ki: cem yılmaz hakikaten gelmiş geçmiş en büyük stand-up cı( in turkey)kendinizi kasmayn o adam komik ve herkesi güldürür gülmüyosan sende sorun vardır.. =)) Abi bana bir rektifiye abi :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ilk izlediimde ben de "önce souk sonra alışıon" olayına bi koptum daha sonra o reklamda kanal deişiom.. ya reklamlar bayıyo artık cem yılmazda diil sorun(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 çok komıq ama mılletımızde arabaya bindim ahahahha su ıctım ahahah wc ye gittim ahahah be sınızn a.k ahahah bu ne yaa[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Adam süper bence sonuçta mantık gülmek diilmi ne şekilde olduğunun ne önemi varki?.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Su çok sıcak/soğuk espirisi, ve adamın suratına bakınca korkuyorum cevabı beni hala güldürür. Bunlar bile yeter reklama diyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 olay cem yilmaz'in her daim super espri yapmasi degil zaten, adamda cok buyuk gozlem, ve gozlemleriklerini ifade edebilme yetenegi var. leman karikaturistleri de super gozlemleme yetenegine sahip olabilir (iclerinde cem yilmaz'dan cok da iyi espri yapan adamlar var) ve fakat o adamlari buyuk cogunlugu asik suratli, sosyal olmayan, sevimsiz tipler. cem yilmaz'inki gibi bir sov yapabilmeleri mumkun degil.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya cok ciddi cem yilmazin ilk komiklik yaptigi gunleri hatirliyorum beyoglunda lemana gitmistik superman in konmasi ile alakadar espriler yapiyodu adam 8 yil kadar once sonra bi bok oldu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: EagleEye, 08 Ağustos 2004 03:13 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 07 Ağustos 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Bende bundan bahsediyorum . Cem yılmaz komiktir diye şartlandırırsanız kendinizi.. Her poka gülersiniz sende cem yılmaz aslında o kadar komik değil diye şartlandırırsan kendini hiç bi "poka" gülmezsin... Ben öyle birşey için şartlandırmıyorum kendimi.. Çoğu arkadaş gibi sende okumadan yazıyorsun ben cdlerini binlerce kez hatim ettim ama bu reklamını beğenmedim ve beğenen kişileri görünce şaşırıyorum dedim..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bir tanıdığım anlatmıştı bunlar yabancı bir ülkede bir stand-uğ çının şovuna gitmişleradam sahneye çıkmış gayet normal bir şekilde gidip sandalyeye oturmuş ve millet kahkahadan kırılmış bizde de böyl eişte bir kere beyinde komik olduğu yer edince ne yapsa komik geliyor doğruya doğru cem yılmaz da hakkını vererek yapıyor işini ama adam çıkıp sandalyeye otursa biz yine kahkahalar atacağız bu arada reklam filmi de hiç güzel olmamış[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Ağustos 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Evet son reklamı gerçekten kalitesizdi...İlk Doritos reklamını hatırlıyorumda yerlere yatmıştım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: jankis, 07 Ağustos 2004 23:21 tarihinde demiş ki: evet adam artık komik olmayana da ne yapıp edip şebekliğiyle gülmemizi sağlıyor. hatta öyle bir kanı oluştu ki halkta (bu adam ne yapsa yeridir şeklinde) psikolojik olarak komik geldiğini düşünüyorum halkımıza naçizane fikrim budur eet dogru tanımlama budur ıste :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bencede bu reklam komik olmamış. Artık Türkiye'de yaptığı herşey komik olarak bellenmiş. Artık Cem Yılmaz'ın yaptığı birşeyi komik bulmadın mı espiriden anlamıyosun sen diyen tipler bile geziyor sokakta...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ahah sokakta yürürken sen espriden anlamıyosun diyen adamlar. Ahuaha. PArdon şu adres nerde acaba. Cmylmzın son reklamı gördünmü. Evet ama beğenmedim. Sen espriden annamıyon. Hemşerim. Şimi gir sağa....[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bence espriler guzel yani adamin doktordan korkmasi falan sonra cem yilmaz in siritirken yuzune zoom yapip parti olayini yapmalari falan cok hosuma gitti bi kere izliyip gulunecek bi reklam, ondan sonra surekli izlenebilecek bisi deil sonucta cem yilmazin esprileri gercekten guzel ama adam haberlerde ciktigi zaman surda bulunan cem yilmaz esprileriyle gulmekten gecirdi o esprileri kotu adam birinin dedigi gibi, karikaturist, dusunmeden espri yapamiyo[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar