Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alaturca reklamı komik mi?

Kalhiae

Öne çıkan mesajlar

çok komıq ama mılletımızde arabaya bindim ahahahha su ıctım ahahah wc ye gittim ahahah be sınızn a.k ahahah bu ne yaa[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

olay cem yilmaz'in her daim super espri yapmasi degil zaten, adamda cok buyuk gozlem, ve gozlemleriklerini ifade edebilme yetenegi var. leman karikaturistleri de super gozlemleme yetenegine sahip olabilir (iclerinde cem yilmaz'dan cok da iyi espri yapan adamlar var) ve fakat o adamlari buyuk cogunlugu asik suratli, sosyal olmayan, sevimsiz tipler. cem yilmaz'inki gibi bir sov yapabilmeleri mumkun degil.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 08 Ağustos 2004 03:13 tarihinde demiş ki:
said:
Kalhiae, 07 Ağustos 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
Bende bundan bahsediyorum . Cem yılmaz komiktir diye şartlandırırsanız kendinizi.. Her poka gülersiniz

sende cem yılmaz aslında o kadar komik değil diye şartlandırırsan kendini hiç bi "poka" gülmezsin...

Ben öyle birşey için şartlandırmıyorum kendimi.. Çoğu arkadaş gibi sende okumadan yazıyorsun ben cdlerini binlerce kez hatim ettim ama bu reklamını beğenmedim ve beğenen kişileri görünce şaşırıyorum dedim..[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

bir tanıdığım anlatmıştı
bunlar yabancı bir ülkede bir stand-uğ çının şovuna gitmişleradam sahneye çıkmış gayet normal bir şekilde gidip sandalyeye oturmuş ve millet kahkahadan kırılmış
bizde de böyl eişte
bir kere beyinde komik olduğu yer edince ne yapsa komik geliyor
doğruya doğru cem yılmaz da hakkını vererek yapıyor işini ama adam çıkıp sandalyeye otursa biz yine kahkahalar atacağız
bu arada reklam filmi de hiç güzel olmamış[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Ağustos 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez
Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 07 Ağustos 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
evet adam artık komik olmayana da ne yapıp edip şebekliğiyle gülmemizi sağlıyor.
hatta öyle bir kanı oluştu ki halkta (bu adam ne yapsa yeridir şeklinde) psikolojik olarak komik geldiğini düşünüyorum halkımıza

naçizane fikrim budur

eet dogru tanımlama budur ıste :p[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Bencede bu reklam komik olmamış. Artık Türkiye'de yaptığı herşey komik olarak bellenmiş. Artık Cem Yılmaz'ın yaptığı birşeyi komik bulmadın mı espiriden anlamıyosun sen diyen tipler bile geziyor sokakta...[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

bence espriler guzel
yani adamin doktordan korkmasi falan
sonra cem yilmaz in siritirken yuzune zoom yapip parti olayini yapmalari falan cok hosuma gitti

bi kere izliyip gulunecek bi reklam, ondan sonra surekli izlenebilecek bisi deil sonucta

cem yilmazin esprileri gercekten guzel
ama adam haberlerde ciktigi zaman surda bulunan cem yilmaz esprileriyle gulmekten gecirdi
o esprileri kotu
adam birinin dedigi gibi, karikaturist, dusunmeden espri yapamiyo[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...