Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Başlığı tam seçemedim herhalde, sorum şu: Guitar Processor programı kullanarak kayıt yapmak istiyorum (Guitar FX Box) fakat olmuyor program çalışırken kayıt programı hata veriyor (Quartz Audio Master hatta Windows Sound Recorder bile!) kayıt programı çalışırken de processor programını çalıştıramıyorum, wave out plug-inle ilgili oluyor hatalar, acaba bu iki programı aynı anda nasıl çalıştırabilirim?[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sorun ses kartımın full duplex olmamasıymış arkadaşlar, ibret-i alem olsun böhü :P[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yeni yamalar onu kaldriyor be abi. yani tabi kaldirmiyor.ama benimkide öyleydi.okadar para verip guritar fx box almıştım.sonra yeniden update ettim düzeldi.tabi ozamanlar 98 vardi [Bu mesaj Kro_Kelle tarafından 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hmm sorunun çözümü konusunda bir başka uyarı geldi sevgili gfxb kullanıcısı :P output.wav kısmını çalıştırdığın programa yönlendir diyolar, deneyeyim bir.[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet yemiyor, ses kartımdan, neyse.[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ses kartin nedir.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 söylemem :P intel i810 chipsetli on board bir adet tane :)[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar