Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yaw simdi adsl aliom, hangi modemi aliim? x4 su anda agir basio ama daha iyi bi modem bulursam onu alcam bi fikir werin bea yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 x4 war bende meanı herkes x4 alıyor ama baska agır basan yok su anda herhalde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 zyxel ya da alcatel al.[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 alcatel al bizzat öneririm...[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Niye + ları neler Alcatel'in Speedtouch modellerinde bug olmasımı? Zyxel'in + ları ney? 60lardan kalma askeri mal gibi görünmesimi yoksa 8 dolarlık modemin kaliteli sanılsın diye pahalıya satılmasımı?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kesinlikle alcatel al[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben de x4 almayı düşünürken birden fikir değiştirip alcatel 330 aldım çok da memnunum.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Lars, 10 Ağustos 2004 08:08 tarihinde demiş ki: zyxel ya da alcatel al. zyxel kadar basit bi modem görmedim iş görüyor ve bir o kadarda sade ve hoş... kullanıyorum beğenerek :D OFf devrik cümle rekorları kırdım gene.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 E-con var bende memnunum.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ok sagolun simdide alcatelle speedtouch arasinda kaldim :P ama herhaldealcatel alirim, alcatel we speedtouchin fiyatlari hakknda bilginiz warmı?[signature][hline] Proxa, 19 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar qui düşük olunca melee damage daha yüksek oluyor acaba aynı dd spellleri için geçerli olabilirmi ? yani dex buff ı almasak damage ımız artarmı ? [Bu mesaj Nyrio tarafından 11 Ağustos 2004 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Vodan, 10 Ağustos 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Niye + ları neler Alcatel'in Speedtouch modellerinde bug olmasımı? Zyxel'in + ları ney? 60lardan kalma askeri mal gibi görünmesimi yoksa 8 dolarlık modemin kaliteli sanılsın diye pahalıya satılmasımı? speed touchun bugı neymiş söyler misiniz bay modem master? bende s.t 330 var ve modemin fişi takılıyken windows açılmıyordu bir süreden sonra, ben de akıllı insanlar gibi gittim sürücüsünü upgrade ettim official sitesinden indirdiğim dosyayla. nasıl ama?[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Nyrio, 11 Ağustos 2004 08:18 tarihinde demiş ki: ok sagolun simdide alcatelle speedtouch arasinda kaldim :P ama herhaldealcatel alirim, alcatel we speedtouchin fiyatlari hakknda bilginiz warmı? arada kalmana gerek yok speed touch alcatel'in modemi zaten :) ne kadara aldım bir fikrim yok ama sanırım 70 ya da 80di ama euro muydu yoksa dolar mıydı bilemem :)[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hadi ya dur rezil olmadan su msgi editleyem bari :P:P zuahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Alcatel'in speedtouch modellerinde donanımsal bir açık vardı. Bunu araştırarak bulabilirsin sorarak değil. Ayrıca Firewall'ı olan bir modem tavsiye ederim. ADSL Dialup gibi kesintili bir sistem değil. Belki günlerce açık bırakıp gideceksin bu durumda bilgisayarına yapılacak saldırılardan nasibini alırsın. Kişisel saldırı olmasa dahi portları tarayanlar seni seçtim pikachu misali yoklayabilir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya bide bisi dicem arkadasta x4 modemi war we bi sorun yuzunden (firewall olabilir) msn icq gibi şeylere giremio o nasil cozulur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben zoom usb modem aldım sadece evde tek bilgisayar için kullancaamdan x4 istemedim... 1 haftadır bilgisayarı kapatmadım maaşallah çok iyi. ilk aldıgımda sorun çıkıyordu hiç bi sayfayı açmıodu ama panda antivirusu sildim hic bi ayarı deistirmeden takır takır açıyo.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar