Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ....... Bitli Piyaden Geliyor. Acemilik tokata piyade olarak gecıcek tokat nasıl dır bılen varmı[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ulan istanbulda askerlik yapanlar var bizim okulun orda bi askeri üs var orda keyif yapıyo askerler anasını satim ne ballı insanlar var ya...[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Llama, 10 Ağustos 2004 13:56 tarihinde demiş ki: ....... Bitli Piyaden Geliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Sensible, 10 Ağustos 2004 13:59 tarihinde demiş ki: Ulan istanbulda askerlik yapanlar var bizim okulun orda bi askeri üs var orda keyif yapıyo askerler anasını satim ne ballı insanlar var ya... Marmarada okuyodun sen dimi:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Llama sırf senin için çok aradım buldum :p Yaylalar yaylalar... www.tokatim.com bi gir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 istte ytapanlar torpille fln geliyorlar ztn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sıte guzelmıs ıncelemedeyım :) [signature][hline]paticik gece vardiyasindaEn Kral Punk[Bu mesaj Llama tarafından 10 Ağustos 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 www.tokatsitesi.com :P İncelemedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tokat iyi yerdir ne tarafda yapacak mışsın yani hangi köy kasaba vs ye gidiyorsun?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tokat yeşil bir yer, ölü de değil hani. O açıdan çarşı izinlerinde "Eaaahhhhh breeeaaagrhg" krizlerine girmezsin. Şafak türküsü dinle bol bol =).[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ama çok fazla ikram var çok fala tanıdık var... yani admalr istanbula gledi resmen onlar ağarladı bizi anlamadım ben... tokatın insanı süperdir ama şehir kısmını bilemeyecem[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 manyaktır tokat yalnızkızdılar mı tokat atarlar=) igrencti kabul ediorum simdiden=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: BabacumMostors, 10 Ağustos 2004 15:31 tarihinde demiş ki: tokat iyi yerdir ne tarafda yapacak mışsın yani hangi köy kasaba vs ye gidiyorsun? Acelik gecıcek ıste sımdı orda 5.er egıtım alayı ...... dıye gıdoyor uzun ısmı[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk [Bu mesaj Llama tarafından 10 Ağustos 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 güzel yerdir merkezi boydan boya yürüyebilirsin tokat kalesi ne fln çıkarsın canın sıkılınca. bu arada polisler için orası pilot bölgedir olay çıkmaz[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 butun gun tokatı arastırdım ogrendıklerım sunlar -sarap ve kebap denıcem bol bol -segır ınsanları ıle fazla konusmamaya ozen gostercem -cok fazla yasa dısı orgutlere uye olan ınsan cok fazla ımıs -polısler ıcın pılot bolge ımıs cok fazla polıs varmıs -kucuk bı yermıs[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 -ve cok tokat atarlarmis=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tokatta aşiret çoktur dikkatli ol o konuda gerçi askerlerden uzak dururlar ama[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 prawler ıste ınsanlardan uzak durmam gerekırken bunu kasetmıstım[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 güzel yerdir ya tokat ufak ve şirin .. aşiret olayını bilmiyodum doğrudur[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 saglık olsun bakalım senınkıde oralarda kolay gelsin bir cırpıda gelsin gecsın ... Benim askerlikte Karamurselde Denizci Yedek Subay olarak yapacam ... Diger arkadaslarada huzurlu bir askerlik diliyorum ... 2 days to go ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eskiden orda teröristler falan vardı şimdi kalmadı galiba(bu eski ne zamandı tam anımsamıyorum çok eski olabilir hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sakat yere gelmiş terorıstlerın,cocuk ve kadın tacırlerının,eroıncılerın tınercılerın balıcılerın,ulkeye kacak mal sokmaya calısanların en cok yogun oldugu yer :P[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Türkiye'de kaçakçılığın en aşırı olduğu yer Kilis.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tokat/Niksar'da kaldım baya mükemmel biryer. Bir ara teror gelmişti ama geçti sanırım. Neyse bide o niksarın Ayvaz suyu vardır. Türkiye'nin en pahalı suyu :) Süper yer ama tokat hakkında niksara yaptığım yorumları yapamıcam. İl olduğu için daha şehirleşmiş...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yazmasıda mesurmus lem tokatın yazma ne bu arada[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar