carlito_ways Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 slm arkadaslar hem esrar icmek hemde testden pozitif sonuc almak istemiyorsaniz bu cok basit.sadece uygulama cesareti gosterin....idrar testi vereceginiz gune kadar rahatlikla sigaranizi tutturun.idrar vermeye gidecegiz gun midenizi su ile doldurun yaklasik 3 ile 5 litre arasi su icerseniz.bobreklerinz tam faal olarak calismiyacagindan idrar orneginiz su orani yksek cikacak ve testiniz negatif cikacaktir.....uygula ve gör.. bana sadece bir tesekur etmeniz yeter... herkese kolay gelsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sadece 'beyler ben esrar icebiliyorum' diye msj atsaydın da olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ya varya geçenlerde bunun aynısını arkadaş yaşadı ne yaptı diye sorayım sana özel msj atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 idrar almıyorlar artık kan alıyorlar yatar senin bu plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bide polisler account açmasın forumlarda daha aktif çalışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cıks cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bence idrar alsalarda yatar bu plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar