Tralus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ya psp'imde bişeyler var.böyle sürekli kasıyor,bir dosyayı açmak için 5-6 dk beklemek zorunda kalıyorum.memory stick'e format attım o da işe yaramadı.Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 alete format at bide bakalim firmware i yeniden kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 fabrika ayarlarına dön bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taim Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bende de aynisi olmustu, home ve start a sanirim ayni anda bastiginda bir menu cikiyordu, orada psp hiz ayari var (islemci) onu yukseltince duzeliyor.. eger yapamazsan hala bana bir pm atarsan yardimci olmaya calisayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 upgrade et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 orijinal sony ya da sandisk kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yan sanayi memory stickten buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar