TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bunu kullanan var mı acaba? ben 8/9 ay boyunca ttnet'inkini kullandım, bir kere olsun düşmedi hızım. kullanan arkadaşlarıma da sordum, onlarda düşmediğini belirtti. "hız düşmüyor" gibi bir kanıya vardım bende. şimdi aynı tarifeye geçmek istiyorum lakin adsl'im smile olduğu için tedirginim biraz. bu tarifeyi kullanıp da hızı düşmeyen varsa beri gelsin n'olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 en yakim arkadasimin tarifesi bu.. en son utorrent ine baktigimda cowbow bebop, bleach 1-96, gossip girl s02 listedeydi.. 1,5 tb harici hard disk aldi en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 5 ay geçerli oldunuğu söylüyo ttnet sonra ne olacak ki... :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar