RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ntv de NTV RADYO reklamlarında çalıyor hani,saksafon falan var parçanın içinde.Romatikimsi bir parça.İSmini söylerseniz sevinirim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 careless whisper mi ne herhalde[signature][hline]
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Evet Careless Whisper'dır %95[signature][hline] The Truth is out There
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 %5 te Freak dir :)[signature][hline]Kekliği Hö?
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 şu anda indiriyorum,sağolun[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 George Michael in başka güzel parçasını biliyor musunuz?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 george maykıl bizi bozar :P[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Adam bir konserinden önce,oral sexten dolayı meni zehirlenmesi olmuş.... Yuh dedim abi bu nedir ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bence gereksiz bir insan diyorum o yüzden şarkılarını da sevmem zaten[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Fast Love, Faith gibi şarkılarıda guzeldır.[signature][hline] The Truth is out There
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Eskiden Star'da "Parlament Pazar Gecesi Sineması" gibi hödölerde çalan mı?[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi ben corc maykıl duyunca dedim silth burdadır diye ama hayret ugramamıs :) yedikleri içtikler ayrı gitmes de[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 cok seviyorum muzigini. geri kalani da beni ilgilendirmiyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: RamsesII, 09 Ağustos 2004 14:13 tarihinde demiş ki: Adam bir konserinden önce,oral sexten dolayı meni zehirlenmesi olmuş.... Yuh dedim abi bu nedir ya lol nası bi yalandır bu :) aynı şeyi rod steward için fln da söylerler. çok komik. bi kere meni zehirlenmesi neymiş allah aşkına pff ;) george michael harika bir müzisyen, aşmış bir şarkıcıdır. r.williams ın son yıllarda izliyor olduğu elton john ekolundendir. wham! ile ilk gençliğimize damga vuranlar arasındadır ki daha sonra solo olarak çok daha büyük işler başarmış bir ustadır. özel hayatı, gay olması fln faso fiso geçin bunları. f.mercury de gayin önde gideni idi ama gelmiş geçmiş en büyük rock vokallerinden biriydi. heleki faith in olduğu albumu aşmıştır george michaelın. father figure, i want your sex fln. dinleyin, şaşırın. tabi müzik zevki önemli birşey ama güzel vokal güzel vokaldir, iyi müzik de iyi müzik. rap de olsa rock da olsa, anlayan anlar ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ilgilenen varsa elton john la söyledikleri canlı, dont let the sun go down on me kaydını dinlesin. iki usta nasıl canlı söylenir dersi veriyorlar![signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 wake me up, before you go goooo ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 önemli bir pop figürüdür george abimiz, hoş delikanlılarla ne yaptığı bizi ilgilendirmez, o bize karışıyor mu? dyna: lol!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: DynamicK, 09 Ağustos 2004 18:37 tarihinde demiş ki: abi ben corc maykıl duyunca dedim silth burdadır diye ama hayret ugramamıs :) yedikleri içtikler ayrı gitmes de Abi silthanasla çok ortak yönümüz var... Silthanas beni duyup,hissedebiliyorsan icqnu gönderebilir misin özel mesajla.Daha yakından tanışırız[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bu adam kaç yıl önce basılmıştı tuvalette[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ateş olmayan yerden duman çıkmaz :))
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Silthanas canım icq varsa verebilir misin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: RamsesII, 09 Ağustos 2004 22:32 tarihinde demiş ki: Silthanas canım abiiiii aman abiiiii[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Karizmatikti kilplerinde güzel kızları oynatırlardı kızlardan sıkıldı bütün imajımı yitirdi ki eski şarkıları nerde şimdiki abidik gubidik şarkıları nerde yane[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call???
Öne çıkan mesajlar