Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kpss 2010

Beyt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi harbiden deneme falan çözüyorum. Taze kalsın konular falan filan diye ama tarih yok yani yeşerte yeşerte bi hal oldum tarihi hala belirleyici oluyor gk gyde tarih çıkarsa puanım tavan çıkmazsa gg peff
Mesaj tarihi:
fml..

tarih çok sıkıcı lan.. viktor girsin benim yerime tarihe.. herkes rahat etsin..

biz nasıl hesaplıyoruz netleri.. genel kültür + genel yetenek + ingilizce mi? nedir olay?
Mesaj tarihi:
dur yaw daha saçma bi soru sorayım.. yabancı dil: ingilizce yazıyor.. ingilizce sınavına da kafadan giriyorum değil mi?

sıkıntım şu, tek oturum için kağıt yollamışlar.. ingilizce için ayrı oturuma ait kesilecek yer yok kağıtta..

bi de bu normal sınav ile dil sınavı arasında ara vericeklerdir herhalde?
Mesaj tarihi:
geçen sene girdim ordan biliyorum ara yok..

kafan kazan gibi giriyosun, hayvan gibi uzun paragrafları okuyup çözmeye çalışıyosun o kafayla, moral vermiş gibi olmayım..
Mesaj tarihi:
bende eğitim bilimlerine giricem, genel yetenek kültür kartımda ingilizce yazıor sendeki gibi. İngilizce ile ilgim yok, yani ayrı kart göndermiyorlar evet.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

hmm ne diyeyim..

peki onun için ayrı bi giriş belgesi falan olması gerekmiyor değil mi?
(evet. sınava çok bilinçsizce gireceğim nan!)

cumartesi sabah oturumunun olduğu giriş kağıdının yamulmuyorsam sağ üst köşesinde sınava girilecek yabancı dil yazıyor..
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

oylesine bir gireyim dedim de, ne sinav yeri kagidi geldi ne de internette her hangi bir bilgi var. cok ilginc.

baba gelmeiyse yarın ösym merkezinden alabilirsin giriş kartını sanıyorum..

edik: çok sağolun yanıtlarınız için. vallahi bildiğin sokaktan geçen adam olarak girip çıkıcam ben de..
Mesaj tarihi:
ya nasil gidecem, ise gidiyorum. ayrica 138102381 kisi fln gider sabah gitsem icim aksam biter. sacmalik ama, sistemde basvurum da gozukuyor dedim basvuruda sorun oldu. yillardir sinavlara girdim, cevremde girenler vs boyle bir sey olmamisti. garipsedim. o paraya gider bira icerdim simdi pff.
Mesaj tarihi:
O sınav kağıdı ile ilgili sorunlar olabiliyor.Geçen seneki ev arkadaşımın başına gelmişti. Gidip çıkarttırtmak zorunda kalmıştı. Aynı ev adresini verdik 3 kişi aynı yere gidelim diye birimizi Demetevlere birimizi yenimahalleye benide gazi mahallesine yazmışlar ilginç ilginç işleri var ösymnin
Mesaj tarihi:
abi var ya 30 km ötede bi yere vermişler..

malatya falan civarı..

lan versene beşiktaşta falan.. daha yakın lan..

bakırköy ver.. ulaşım daha kolay en azından..
  • Yeni Oluştur...