Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Abi harbiden deneme falan çözüyorum. Taze kalsın konular falan filan diye ama tarih yok yani yeşerte yeşerte bi hal oldum tarihi hala belirleyici oluyor gk gyde tarih çıkarsa puanım tavan çıkmazsa gg peff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 internetten fln çalışcak bi yer vs. war mı bu kpss ye? Son düzlüpğe girdik bi genel kültür genel yetenek bakmak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kaç yapmak gerekiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bölümüne göre değişir, kimisi 85 puan alır atanamaz, kimisi 60 puanla atanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kpss tarihte ne acaip sorular var öle, valla kolay gelsin hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fml.. tarih çok sıkıcı lan.. viktor girsin benim yerime tarihe.. herkes rahat etsin.. biz nasıl hesaplıyoruz netleri.. genel kültür + genel yetenek + ingilizce mi? nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dur yaw daha saçma bi soru sorayım.. yabancı dil: ingilizce yazıyor.. ingilizce sınavına da kafadan giriyorum değil mi? sıkıntım şu, tek oturum için kağıt yollamışlar.. ingilizce için ayrı oturuma ait kesilecek yer yok kağıtta.. bi de bu normal sınav ile dil sınavı arasında ara vericeklerdir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 vermeden dayayacaklar 10 dk sonra eyyeterbe deyip çıkmak istersen çıkarmayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 geçen sene girdim ordan biliyorum ara yok.. kafan kazan gibi giriyosun, hayvan gibi uzun paragrafları okuyup çözmeye çalışıyosun o kafayla, moral vermiş gibi olmayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hmm ne diyeyim.. peki onun için ayrı bi giriş belgesi falan olması gerekmiyor değil mi? (evet. sınava çok bilinçsizce gireceğim nan!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bende eğitim bilimlerine giricem, genel yetenek kültür kartımda ingilizce yazıor sendeki gibi. İngilizce ile ilgim yok, yani ayrı kart göndermiyorlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dasaaa said: hmm ne diyeyim.. peki onun için ayrı bi giriş belgesi falan olması gerekmiyor değil mi? (evet. sınava çok bilinçsizce gireceğim nan!) cumartesi sabah oturumunun olduğu giriş kağıdının yamulmuyorsam sağ üst köşesinde sınava girilecek yabancı dil yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 oylesine bir gireyim dedim de, ne sinav yeri kagidi geldi ne de internette her hangi bir bilgi var. cok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Sereglin said: oylesine bir gireyim dedim de, ne sinav yeri kagidi geldi ne de internette her hangi bir bilgi var. cok ilginc. baba gelmeiyse yarın ösym merkezinden alabilirsin giriş kartını sanıyorum.. edik: çok sağolun yanıtlarınız için. vallahi bildiğin sokaktan geçen adam olarak girip çıkıcam ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya nasil gidecem, ise gidiyorum. ayrica 138102381 kisi fln gider sabah gitsem icim aksam biter. sacmalik ama, sistemde basvurum da gozukuyor dedim basvuruda sorun oldu. yillardir sinavlara girdim, cevremde girenler vs boyle bir sey olmamisti. garipsedim. o paraya gider bira icerdim simdi pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hmm 30dk-1saate geliyormuş aslında sıra.. üsküdar için öle demişti arkadaş.. öğlearasında kaçma şansın olur belki deyü söyledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ataşehir'de sınava giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 O sınav kağıdı ile ilgili sorunlar olabiliyor.Geçen seneki ev arkadaşımın başına gelmişti. Gidip çıkarttırtmak zorunda kalmıştı. Aynı ev adresini verdik 3 kişi aynı yere gidelim diye birimizi Demetevlere birimizi yenimahalleye benide gazi mahallesine yazmışlar ilginç ilginç işleri var ösymnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bende bi kere beyoğlu ve beyazıt yazmama rağmen esenyurt gibi sürreal bir yerde sınava girmek zorunda kalmıştım ösym bu kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 beni yolun bitip tarlaların başladığı yerdeki bir okula vermişler o değil de adam gibi çalışıp yüksek puan alınsa çok güzel sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu arada ingilizceyi yapın, bir kurum çıkar ing. puanının da hesaplandığı puan türü ile alıma çıkar, kpds alternatiftir demez, iyi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hmm sultanbeyli de giriyor muşum.. iett'ye ve ösym'ye ayrıca en içten ve derin sevgilerimi sundum tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 KPSS her gördüğümde aklıma geliyor http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v282/221/27/624967739/n624967739_600980_2214.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi var ya 30 km ötede bi yere vermişler.. malatya falan civarı.. lan versene beşiktaşta falan.. daha yakın lan.. bakırköy ver.. ulaşım daha kolay en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Hepimize bol şans beyler. Umarım herkesin sınavı iyi geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar