Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kpss 2010

Beyt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
C.tesi sabah gireceksiniz. 30 türkçe 30 matematik 30 tarih 18 coğrafya 12 vatandaşlık sorusu var. Spor olsun diye griecem ebnde. Çalışmadım. Bir halt bilmiyorum.
Saygılar
Mesaj tarihi:
Bir oturumsa sabahkidir. 120 soru var işte 30 türkçe, 30 matematik, 30 tarih, 18 coğrafya, 12 yurttaşlık.

Ben birde öğleden sonrakine gircem eğitim bilimleri öğretmenlik için oda 12 program geliştirme, 30 öğretim yöntem teknikleri,42 gelişim öğrenme psikoljisi,18 ölçme ve değerlendirme, 18 Rehberlik. ffs

edit: Ben yazarkene şeedilmiş
Mesaj tarihi:
Türkçe matematik kolay ama genel kültür kısmı zorluyor(tarih, coğrafya, vatandaşlık). Kısa zamanda bir şeyler çalışmak isteyen varsa inkılap tarihine baksın derim, tarih sorularının çoğunluğu inkılap tarihinden geliyor...
Mesaj tarihi:
Suan devlette calisan bir muhendis maasi min. 2200 TL bu parayi ilk girdiginde hic bir ozel sirket vermiyor suanki piyasada.. yuksek lisans ve yabanci dili de belgeledin mi 2500 TL, kafanin rahat olmasi acisindan da iyi bir secenek.
Mesaj tarihi:
yauw ben bi de 3 oturuma gircem, neyse haftaya çalışmaya başlıcam 1 hafta yeter mi? :P

bende arkadaşın gazına başvuranlardanım yok çok kadro açılcak, yok bu sene girersin hemde master'ını yaparsın ohh yılan gibisinden yalanlara kanarak kaydoldum ( yalanmı ki hepsi )
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

sınava giriş belgesi eline ulaşan var mı acaba ?

geldi...

vatandaşlık falan tırsıyorum..

dasaaa sosyal bi varlık değildir, dünya umrunda deği. şeklinde bi savunma vericem ösym'ye ben.. sayı falan versinler. çözelim işte =(
Mesaj tarihi:
Benimde belgem gelmiş. Genel kültür sıkıntı abi kafamı bozuyo iyice.ilk 60tan 55-60 çıkartıyorum genelde ikinci 60lık kısımdan 30-35 falan çıkıyor. Çok kötü çok Allahtan eğitim fena değil eheh 95-105 arası eğitim neti çıkıyor.(Evet tırstım ve çalıştım eğitime:P)
  • Yeni Oluştur...