Beyt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Sınava 19 gün kala topici olsun dedim. Pati ahalisinden sınava girecek olan hazırlanmakta olanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 o gün lan partide olcaz kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Hayatıma tecavüz etti bu kpss zımbırtısı. Negzl oldu böyle lan party falan diyince içime su serptin :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 lan arkadaş gir dedi diye gireceğim ama bi bok bilmiyorum nası bi sınav, nedir, yenilir mi? 1 oturum girecekmişiz biz galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Selam, C.tesi sabah gireceksiniz. 30 türkçe 30 matematik 30 tarih 18 coğrafya 12 vatandaşlık sorusu var. Spor olsun diye griecem ebnde. Çalışmadım. Bir halt bilmiyorum. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bir oturumsa sabahkidir. 120 soru var işte 30 türkçe, 30 matematik, 30 tarih, 18 coğrafya, 12 yurttaşlık. Ben birde öğleden sonrakine gircem eğitim bilimleri öğretmenlik için oda 12 program geliştirme, 30 öğretim yöntem teknikleri,42 gelişim öğrenme psikoljisi,18 ölçme ve değerlendirme, 18 Rehberlik. ffs edit: Ben yazarkene şeedilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ehere mehere. Eğitim bilimlerine bende girecem. Ama unuttum herşeyi. Bakalım kaç yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bende giriorum eğitim bilimlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 kolay mı bu? tek oturum yani.. LES gibi bi şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Türkçe matematik kolay ama genel kültür kısmı zorluyor(tarih, coğrafya, vatandaşlık). Kısa zamanda bir şeyler çalışmak isteyen varsa inkılap tarihine baksın derim, tarih sorularının çoğunluğu inkılap tarihinden geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 allah bi sürü oturuma girene sabır versin.. sıkıcı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 KPDSye girdim ben sayılıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Suan devlette calisan bir muhendis maasi min. 2200 TL bu parayi ilk girdiginde hic bir ozel sirket vermiyor suanki piyasada.. yuksek lisans ve yabanci dili de belgeledin mi 2500 TL, kafanin rahat olmasi acisindan da iyi bir secenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 sınava giriş belgesi eline ulaşan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 geldi 10 temmuz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yauw ben bi de 3 oturuma gircem, neyse haftaya çalışmaya başlıcam 1 hafta yeter mi? :P bende arkadaşın gazına başvuranlardanım yok çok kadro açılcak, yok bu sene girersin hemde master'ını yaparsın ohh yılan gibisinden yalanlara kanarak kaydoldum ( yalanmı ki hepsi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 genel yetenek kısmı kolay da genel kültür için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 2008dekinde fail verdim ben resmen ikinci kısımda sadece 3 tane deneme çözüp girmemin etkisi de büyük elbette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 pascalnouman said: sınava giriş belgesi eline ulaşan var mı acaba ? geldi... vatandaşlık falan tırsıyorum.. dasaaa sosyal bi varlık değildir, dünya umrunda deği. şeklinde bi savunma vericem ösym'ye ben.. sayı falan versinler. çözelim işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bugün geldi. hiç bakmadık sınava hayırlısı bakalım bi de pazar sabahı iktisattan giricem o şenlik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kpss eylülde değilmiydi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 10temmuz mu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Benimde belgem gelmiş. Genel kültür sıkıntı abi kafamı bozuyo iyice.ilk 60tan 55-60 çıkartıyorum genelde ikinci 60lık kısımdan 30-35 falan çıkıyor. Çok kötü çok Allahtan eğitim fena değil eheh 95-105 arası eğitim neti çıkıyor.(Evet tırstım ve çalıştım eğitime:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Eğitimin iyiymiş Beyt, sınavda da böyle yaparsan 85-88 civarında alırsın sanırım. Bu arada branşın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bilgisayar sistemleri öğretmenliği. Bakalım abi elimizden geleni yapıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 benim de kağıt gelmiş ama haftaya ankaradan çağırırlarsa gg olur gibime geliyor benim için sınav kağıthane hayri kozakçıoğlu lisesi nere lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar