Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: XaYd3r, 11 Ağustos 2004 08:52 tarihinde demiş ki: arada nebulanın daoc kısmına bakıyordum yanlış bilmiyorsam en sonunda baş edemediler çözümü forumlarında daoc kısmını kapatmakta buldular. yahu nebula playerı daoc oynayabilirmi ya ? 6 ayı bulur herhalde combo sistemini çözmeleri bu arada nerden aklıma geldi bilmiyorum ilk thidranki ye gittiğimde bir elf görmüştüm "elf savant" yazıyodu ben RR ini "servant" okumuştum dedim herhalde bizm necroservant gibi bişey sonra 1 hafta geçti ben hala bunları pet zannediyorum :) birine dediydim niye elf yok hiç ya diye adam gösterince bi daha okudum savantmış :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Aslında her mmorpg hakkında birileri, bir şekilde, bir yerde "(şirket adı) ile anlaştık (yerli bir şirket) ile beraber resmi server açıyoruz" diyerek gezdiğinden başlığı açanın aklı karışmış olabilir. Ultima günlerinden beri her oyunun resmi serverını aıyor biriler, duymuştur bir yerden sormuş genç üzmeyin birbirinizi. Asıl bu dedikoduları ara ara ortaya atan izbeleri dövün :)[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar