Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 - CHATIN, cep telefonları için geliştirilmiş, Telsim, Turkcell ve Avea ile uyumlu, ICQ/MSN türü bir program. Aynı bu programlarda olduğu gibi arkadaşlarınla sınırsız sesli konuşmanı, yazılı mesajlaşmanı, e-mail, resim ve video göndermeni sağlıyor... - Aslında uzun uzun anlatmaya gerek yok çünkü denemesi bedava! :) Tek yapman gereken, sitedeki katılım formunu eksiksiz doldurup "1 günlük ücretsiz kullanım ve günlük bedava 5 SMS!" kampanyasına kaydolmak! Telefonunda CHATIN kullanmasan bile üye olarak kazandığın günlük 5 bedava sms'i internet üzerinden (NetBul.com'un NetCep servisinden) gönderebilirsin... http://netbul.com/chatin/default.asp?addsite=317 - Kayıt olunca kesinlikle paran ya da kontörün gitmeyecek! Çünkü deneme kampanyasına katılarak, sadece "1 günlük ücretsiz kullanım ve internet üzerinden de gönderebileceğin günlük bedava 5 SMS" hakkı kazanacaksın. Hattının illa Telsim olması da gerekmiyor. Kampanya, tüm hatlar için geçerli! CHATIN'i aylık tam sürüm satın almak istersen, ayrıca başvurman ve 7,5 Milyon TL ödemen gerekiyor. Sırf günlük 5 ücretsiz sms hakkı kazanmak için bile 2 dakika ayırıp kayıt yaptırmaya değecek bir promosyon... Deneme sürümünü mutlaka kullanın bakın. GPRS ücreti tuzlu gelir bunun full kullanımda. Ona bir "promosyonlu" çare bulurlarsa Türkiye'de olay olur bu chatin zamanla bluetooht paylaşım filan da eklenir ama işte şebekelerle anlaşıp chatin kullanıcılarına sadece chatin kullanımında geçerli sabit fiyatlı GPRS sağlamaları lazım...[signature][hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 valla bilemiyorum kesin bi pisliği çıkar gibime geliyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yazmislar=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 gereksiz..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 cok yazış bi olay[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 zaten AgileMEssenger diye bişi var yani beleş beleş msn e de giriyo AOL a da ICQ ya da.. Ayrıca direk resim çekip msnden falan o an yollayabiliyosun ona para vermek saçmalık olur..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Chiptech, 11 Ağustos 2004 01:09 tarihinde demiş ki: zaten AgileMEssenger diye bişi var yani beleş beleş msn e de giriyo AOL a da ICQ ya da.. Ayrıca direk resim çekip msnden falan o an yollayabiliyosun ona para vermek saçmalık olur.. sence bu 6230da calisirmi[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Hmm. Symbian ı olan telefonlarda çalışır. 6230 da yok sanırsam. Tek kötü özelliği de bu ya.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 beleş 5 sms için üye oldum ben. :)[signature][hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bence gayet akıllıca yapılmış..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 beleş 5 sms size günde kim veriyor? adamlar vermiş üye olup kullanın işte hehehe. daha ne istiyorsun :) üyelikte beleşmiş ohh mis :)[signature][hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ayda 5-6 kere mesaj sistemini kullanan biri olarak gereksiz buluyorum.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya ben bedava ıken kullandım aslında butun arklarında olursa acaıp kullanıslı bısey ırc gıbı yzısıyosun ama hıc kontor gıtmıyor yanı ole abartı yaparsan ne bılım ıste yazıyodu zaten 10 kontor e herhalde bı 1000 msg fılan yazarsın ama paralı olmus kotu :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 insallah adamlar bunu turkce CETIN isminden almamislardir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar