Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya bir program yükledim ve şimdi eta işareti yapacağım zaman (altgr+q yani) program açılıyor. programı da kaldırdım, şimdi dosya bulunamıyor diyor.. bunun bir ayarı olması lazım. mail adresimi yazacağım c/p ile uğraşıyorum :) yardım![signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 garıp bır durum =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bunun ayrıca bir konu içi olması lazım..Donanım ve Yazılım gibi..[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) [Bu mesaj Bonus tarafından 10 Ağustos 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 gerçi yanlış yere açtım sanırsam. bütün pati kullanıcılarından özür diliyorum, moderatörlerin topici gerekli yere taşımasını istiyorum.[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Sailor, bu kadar panik olma. Yemeyiz seni ehe. Herkes yapabilir hata. Chill out dude.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Abi laf şey gibi olmuş tamamen suçluyum hakim bey vereceğiniz bütün cezaya razıyım :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Boşver ya taşınır nasılsa.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 huehueh yanlıs actıını anlayan hemen kabullenıor kabullenmees yıycez zannedıorlar=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Sailor, 10 Ağustos 2004 19:37 tarihinde demiş ki: gerçi yanlış yere açtım sanırsam. bütün pati kullanıcılarından özür diliyorum, moderatörlerin topici gerekli yere taşımasını istiyorum. allah belanı versin senin görmüyor musun hayvan gibi donanım yazılım bölümü yazıyor!!! senin gibiler yüzünden kalkınamıyoruz zaten. sallandırsak seni bidaha yapan olmaz diyoruz sanki ya ne bu panik :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tamam üstüne gitmeyin adam yanlış yere topic açtığına pişman olduğuna pişman olucak.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ne tırsacam be geyik olsun diye öyle yazdım :) sıkıysa çıkın karşıma göstereyim kim paniklemiş! ki hiçbirinizden cevap namına birşey gelmemiş.[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aman abi saka dediydik biz. sen kim panik kim. affet yanlıs anladın abi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aha kendi kendine geçmiş :) acaba programı sildikten bir gün sonra reset attığımdan mıdır? (dl sux günlerce açık klaıyo makina) hepinizden özür dilerim, konuyu boşuna açmış gibi oldum. ne kadar aptalım ben . moderatörler lütfen konuyu silin, banlayın beni böhühüa :P (yok sakın banlamayın!)[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar