kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 eğer bu dosya virüsse makinamda virüs var..saçma saçma hareketler yapmaya çalıştı nasıl format atıcam onuda bilmiyorum başlangıç disketini de aktif hale getiremiyorum restart atıyorum takıyorum hiç tınlamıyor of yardım edin ![hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Kullandığın işletim sistemi ne? forumlarda arat Virus diye birçok yazı çıkacaktır download linkleri verilmişti.İşletim sistemini söylersen format atmana yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 98 kullanıyorum .. bunun yanında zaten windows ta bir takım aptal aptal hereketler görünüyordu.. mesela restart diyorum siyah ekran kalıyor ölecene, msdos kipinde başlat diyorum aynen kalıyor anlamadığım bir takım olaylar ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Eğer format atmak istiyorsan sistem disketi çıkar restart at disketi tak boot olarak A sürücüsünü okut MSDOS Cd kipinde aç /format sürücün ismi gerisini zaten yaparsın.Hatırlamıyorum ama 98ninde Boot olayı var d: len başlat olmadı öyle format çek.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bunlar hep Win32 virüsleri yani net tabanlı windowslarda çalışmazlar.Hemen winxp ye geç[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 win xp ye geç demesi kolay.. onda nasıl format atıcaz o ayrı bir dert unsuru zaten.. ondadada belirli bir süre sonra oturumu kapat derken bilgisayarı kapat seçeneği seçilmemeye başladı..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Xpyede format atmana yardım ederiz :)[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Yakın zaman hiç MathCAD, Ideas falan gibi, hesap ve mühendislik programları kurdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 kernel benim bildiğim ramdir :)) seninki ikernel hmmmm.... *düşünür* *aradan 5dk gecer* *bulur!* seninkide yandan yemiş versionu euhaeu[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Sum41, 07 May 2003 15:16 tarihinde demiş ki: kernel benim bildiğim ramdir :)) seninki ikernel hmmmm.... *düşünür* *aradan 5dk gecer* *bulur!* seninkide yandan yemiş versionu euhaeu[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Kernel RAM değil işletim sisteminin en küçük birimidir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Yok hoca ben attım formatı .ötümde patladı.. CD rom tanımadı falan kafayı yedim..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar