delikasap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 bildiğiniz bateri çalma progları varmı linkiyle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormrider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 valla mike portnoy amcamin o guzelim baterisini fln calmak istiorsan www.mikeportnoy.com olmasi lazim ama ole super birsey deil indirmion site uzerinde calion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikasap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 ama benim aradğım bigisayara indirilebilen türde lazım :(hiç yok mu bildiğiniz yaw!! [Bu mesaj delikasap tarafından 08 Temmuz 2002 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bana da lazım up[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 fruity loops hem kolay kullanımı hemde gayet kullanı$lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chlorine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 LeafDrums 2 adlı program, bence en başarılı "davul" programlarından biri. sınırsız kanal, her kanal için pan ve volume yapan mixer, ayrıca her kanal için chorus, pitch, eq vs. bi sürü efekt barındırıyor. istediğin ölçüyü istediğin kadar parçaya bölerek 16lık 32lik ne olursa nota yazabilir istersen 3ün katlarına bölüp 6lıklar tripletler vs yazabilirsin. bi de kullanışı çok kolay. dış görünüşünden de anlaşılacaktır çocuk programı gibi bişey. hadi kolay gelsin. Google'a arat LeafDrums diye bulursun URL ezbere bilmiyorum.[signature][hline]granci go zi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 peki bu programlar cd olarak satılıyormu bide ist de bulabilceğimiz yer yokhsa netten çekecezmi onun içinde link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 istte satılıyo kopyaları ben be$ikta$ta otobüs duragının altındaki dolmu$ların ordaki cdciden fruityloopsun son versionunu bulmu$tum.. netten çekiceksen full sürüm için kazaa,dc++ yada emuleye bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chlorine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 leafdrums taş çatlasa 3-4 mb bişeydir download edersin. ama içinden çıkan tonlar çok iyi değil. ama internette bi dolu davul sample ları mevcut.[signature][hline]granci go zi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 fl in de crashleri iğrenç ama davulun yanına bass da yazıyorsun iyi oluyor.. fl için sample sitesi bilen var mı?[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 peki bu drums programlarinin sesleri nasıl. midi mi yoksa wav kalitesinde ses dosyasimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar