aklin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Universitede1gun.com Üniversite Hayallerinizi yazacağınız bir yazı veya çekeceğiniz bir video ile bizimle paylaşabileceğiniz bir platformdur. Facebook hesabınla www.universitede1gun.com a üye ol, hayallerini yaz ya da videonu çek, arkadaşlarınla paylaş, en çok oyu alan üyelerden biri ol, hediyeleri sen kazan ! Yapman gereken tek şey www.universitede1gun.com a üye olup, hayallerini bizimle paylaşmak ! Ayrıntılı bilgi için yine www.universitede1gun.com u ziyaret edebilirsin ! Sınavsız, stressiz Üniversite Hayalini kur, hediyeleri kap ! Ödüller; Üniversitede bir derse katılmak Yabancı dil workshop`larına katılmak (İngilizce, Almanca, Çince, Arapça, Rusça) Çalışan öğrencilerle sportif turnuvalara katılmak Kampüs etkinlikleri; yüzme, tenis, sinema vb. İstanbul gezisi Yurtta konaklama Ücretsiz ulaşım iPod Shuffle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sende bunu yazmak için üye oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 allah reklamcilarin belasini versin mi? versin. sitt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 adam paticike inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ben üniversiteyi yedim bitirdim.. kustum.. tekrar yiyrum ben de yazaiblir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 çünkü ben yaşamak istediğim gibi bir üniversite hayatı yaşayamadım :( kütüphanemiz bile göt kadar bir yerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aklin said: Ödüller; Üniversitede bir derse katılmak ben ödül diye buna derim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 evet göt dedim.. yani ard, popo, kaba et, sıçmadeliğilokasyonu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 A-aaaaaaa.. çok ayıp kendime yakıştıramadım tçık tçık tçık.i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 babacum iyisin değil mi?üniversite değince adama bişi oldu,mayday mayday.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 of ya ne zaman bi topciğe bişi yazsam herkes elini ayağını çekiyor topcikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 mayhem dicektim dendi mi aa adam ergen forumu sanmış burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ödül olarak derse sokmakta iyiymiş. BMS dadında olsun bütün üniversiteler! ~Al sana hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 tovnaclar nerde lan topigi silsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar