Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Konyaspor

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

said:
RonaldinhO, 08 Ağustos 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
said:
zydar, 08 Ağustos 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
Hakanşükür 3 - 2 konya

Bu arada sütaşın reklamında boliçin yerine hakan şükürü koycaklarmış ama millet hangisi inek hangisi hakan şükür diye ayırt edemiceğinden vazgeçmişler :D

bence komik değil..

cok mu guluncune gittiiii??
bencede komik değil ayrıca gelmiş geçmiş en iyi turk forvet oyuncularından biridir altın kramponlu Hakan Şükür ona da artık bole diyorsan senin futbol bilginden suphe ederim.[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Sosyal ağlarda paylaş

Gol kralidir. Altin ayakkabi sahibidir. Milli forma ile en cok gol atan adamdir. Zilyon tane $ampiyonluk kupasi, Uefa kupasi vb. kaldirmi$ adamdir. Kraldir.[signature][hline]tHe Original fi$h®

wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica bazilarinin taptigi adamlar gibi macta genital bolgesini elleriyle kari$tirmaz, saygilidir, provakator degildir.[signature][hline]tHe Original fi$h®

wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.

Sosyal ağlarda paylaş

hahha Hakan Şükür Çok iyi futbolcudur ve terbiyelidir bikere saçma sapan bişi sölediğini görmedim şahsen..

Amaaaa

İnsanın görüntüsü gereğiyle lakapların takılmasıda hoş karşılanmaldır.. Herkez bilirki Hakan'ın bikaçtane ismi var :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

ben hakana kolay golleri kaçırıp sonra ordan burdan sallayıp tutturduğu için şaban diyorum, yoksa dış görünüşüyle bi alıp veremediğim yok. genelde tepki "o gol kralı lan ne şabanı çok gol atıyo o yüzden diil" iken
adam gibi tepki vermişiniz buna diycek bişey yok, haklısınız.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

hakanı tanımıyorum zaten kişiligi hakkında yorum yapmadım dikkat edersen futbolculuğu ile ilgili yapılan eleştirilere de katılmadığımı söylüyorum ama genede yukarıda söylendiği gibi kişiliği nasıl olursa olsun dış görünüşü ile alay etmek tamamen yanlış bir düşünce bunun o kişiyi tanımakla alakası yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 10 Ağustos 2004 11:00 tarihinde demiş ki:
Hakan'a şaban diyenlerin tiplerini merak ediyorum doğrusu herkes banderasmış ya vayy

Nukem'in fotografini yayinlasam burda da kapi$tirsak Hakan'inkiyle kim daha `tip`li diye... Cok eglenceli olur aslinda ya neyse.[signature][hline]tHe Original fi$h®

- Takılı olmak?
- Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak.
- Iyi, takayim o zaman sana.
- Allah kahretmek seni.
Sosyal ağlarda paylaş

ARkadaşlar kimseyi yargıldaığım yok ayıp ediyosunuz ben sadece biraz "takılmak" istedim hepsi bu..

Bu arada allah aşkına hiç bir ünlü futbolcunun lakabı veyahut taraftarlarca takılmış 2.bi ismi yokmu? DÜnya kadar sayabiliriz istersek yapmayın yani..

İnek Şaban da komik bi lakap ve bir sürü insan tarafındada kullanılan bişi.. En azında küfürlü yada terbiyesizce bişi deil.. Ki türk insanı çok güzel küfürlü isim uydurabiliyor..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...