arar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bence hiç de iyi oyanmadı galatasaray hiç bi golü biz atmadık şanstı hepsi. ayrıca son 25 dakikayı zevk alararak izleyen oldu mu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iyi oynadı demek fazla iyimserlik olurdu tabi ama ilk gol gayet de güzel oldu. ayrıca penaltıda hakan bariz gol şansındaydı hakem vermedi kırmızıyı verse maçın kaderi nasıl olurdu belli olmaz. yine de iyi sayılırdı gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: RonaldinhO, 08 Ağustos 2004 21:00 tarihinde demiş ki: said: zydar, 08 Ağustos 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Hakanşükür 3 - 2 konya Bu arada sütaşın reklamında boliçin yerine hakan şükürü koycaklarmış ama millet hangisi inek hangisi hakan şükür diye ayırt edemiceğinden vazgeçmişler :D bence komik değil.. cok mu guluncune gittiiii?? bencede komik değil ayrıca gelmiş geçmiş en iyi turk forvet oyuncularından biridir altın kramponlu Hakan Şükür ona da artık bole diyorsan senin futbol bilginden suphe ederim.[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gol kralı olmakla sabanlık arasında bi bağ yok bence. hakan inekse inektir, çok gol atması bunu değiştirmez.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Türkiye milli takımında Hakan ın yedeği bile yok o gidince ne olcak acaba[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 konyadakiler balda........ ya diyerleri??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Zaten sana yaranmasi da gerekmemektedir. Kraldir.[signature][hline]tHe Original fi$h® wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Gol kralidir. Altin ayakkabi sahibidir. Milli forma ile en cok gol atan adamdir. Zilyon tane $ampiyonluk kupasi, Uefa kupasi vb. kaldirmi$ adamdir. Kraldir.[signature][hline]tHe Original fi$h® wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ayrica bazilarinin taptigi adamlar gibi macta genital bolgesini elleriyle kari$tirmaz, saygilidir, provakator degildir.[signature][hline]tHe Original fi$h® wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hahha Hakan Şükür Çok iyi futbolcudur ve terbiyelidir bikere saçma sapan bişi sölediğini görmedim şahsen.. Amaaaa İnsanın görüntüsü gereğiyle lakapların takılmasıda hoş karşılanmaldır.. Herkez bilirki Hakan'ın bikaçtane ismi var :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sadece topa vurarak birileri trilyonları götürcekse bu hakan olmasın, istemem. bi sürü saçma sapan röportajını falan görüdm ben de hatırlıyamıyorum şimdi "uuu" dedirtcek bi şey.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Hakan'a şaban diyenlerin tiplerini merak ediyorum doğrusu herkes banderasmış ya vayy Ayrıca insanları tipleri için yargılamak da ne oluyor? Kimsenin kendi elinde olan ve değiştirebileceği birşey değil dış görünüşleri kınıyorum.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: zydar, 10 Ağustos 2004 03:47 tarihinde demiş ki: İnsanın görüntüsü gereğiyle lakapların takılmasıda hoş karşılanmaldır.. yok boyle bişi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben hakana kolay golleri kaçırıp sonra ordan burdan sallayıp tutturduğu için şaban diyorum, yoksa dış görünüşüyle bi alıp veremediğim yok. genelde tepki "o gol kralı lan ne şabanı çok gol atıyo o yüzden diil" iken adam gibi tepki vermişiniz buna diycek bişey yok, haklısınız.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ordan burdan sallayarak 200'ün üstünde gol atilmaz.Ama arada basit şeyleri kacırdıgı dogru e onu herkes kaçırıyor zaten her geleni atacak hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hakan biraz fazla kaçırıyo bence.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 10 Ağustos 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hakanı tanımıyorum zaten kişiligi hakkında yorum yapmadım dikkat edersen futbolculuğu ile ilgili yapılan eleştirilere de katılmadığımı söylüyorum ama genede yukarıda söylendiği gibi kişiliği nasıl olursa olsun dış görünüşü ile alay etmek tamamen yanlış bir düşünce bunun o kişiyi tanımakla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hakan yeri geldiimi az saç baş yoldurmadı ama... totti itlayanların hakan şükürüdür[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tamam o doğru zaten konya maçında bile başta kaçırdığı neydi öyle?ama sonra gitti 3 tane attı.senegal maçını saymiorum ben orda büyü yapmışlardı hakana hatta memiş para verin boziyim diyodu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Vodan, 10 Ağustos 2004 11:00 tarihinde demiş ki: Hakan'a şaban diyenlerin tiplerini merak ediyorum doğrusu herkes banderasmış ya vayy Nukem'in fotografini yayinlasam burda da kapi$tirsak Hakan'inkiyle kim daha `tip`li diye... Cok eglenceli olur aslinda ya neyse.[signature][hline]tHe Original fi$h® - Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - Iyi, takayim o zaman sana. - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ARkadaşlar kimseyi yargıldaığım yok ayıp ediyosunuz ben sadece biraz "takılmak" istedim hepsi bu.. Bu arada allah aşkına hiç bir ünlü futbolcunun lakabı veyahut taraftarlarca takılmış 2.bi ismi yokmu? DÜnya kadar sayabiliriz istersek yapmayın yani.. İnek Şaban da komik bi lakap ve bir sürü insan tarafındada kullanılan bişi.. En azında küfürlü yada terbiyesizce bişi deil.. Ki türk insanı çok güzel küfürlü isim uydurabiliyor..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hayır buradaki lakaptan öte bişey adama bariz olarak şaban deniyor. tek sebebi de görünüşü. Albüm den şaban diyenlerin resimlerine bakalım en iyisi Wissy yayınlamaya gerek yok merak edende oradan baksn[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar