SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 umarım gs bu sezona iyi başlar ve ligin sonuna kadar da kapışırız, tabi şampiyon yine biz olalım o ayrı, bugünkü maç bayaa keyifli olcak bence, bakalım zafer büryol hala atıyomu?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 buarada maç 19:00 da hakem cem papilaymış. NTVMSNBC'den c/p; Galatasaray, Birinci Lig’e ilk kez 1988-89 sezonunda yükselen Konyaspor ile yaptığı 12 karşılaşmada galibiyet sayısında 9-2 üstünlük kurdu. 2 ekip yalnızca Konya’da yapılan 1 maçta berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 23 gole karşılık filelerinde yalnızca 7 gol gördü." Cim Bom”, ligde Konyaspor ile İstanbul’da oynadığı maçlarda hiç puan yitirmedi. İki ekip bugüne dek İstanbul’da 6 maç yaparken, bunların tümünü Galatasaray kazandı. Galatasaray, İstanbul’da yapılan maçlarda 14 gol kaydederken, Konya ekibi ise buna 4 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon İstanbul’da yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı. [signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 08 Ağustos 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bugün acımayız[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eğer GS lige iyi başlangıç yaparsa, FB ve BJK'nin kötü başlamış olmaları avantajını çok iyi kullanıp iyi bir hava içerisinde güçlü bir rakip olur. Zafer Biryol pek önemli değil GS'nin defansı oldukça sağlam zaten. O yüzden fazla gol yiyeceklerini sanmıyorum bu sezon. Ama defansı iyi olduğu kadar forvetindeki adamlarda bi okadar su koyuvericek adamlar. Ümit karan örneğin nekadar güvenilirki yarın öbürgün formdan düşebilcek, yeterki kadar profesyonel olamamış birisi. İnişli çıkışlı grafiği var. Şu an çıkış durumunda inişi yakın olabilir. Orta saha ve forvette bu tür oyuncu çok var iyi motive edilmeleri gerekli. "Umarım GS iyi başlar iyi rakip olur bize, Lig BJK-FB arasında geçer" diyodum ama GS iyi olduğunu çıtlattı bile.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 defansımız çok iyi. kolay gol yiyeceğimizi sanmıyorum açıkcası. atarsak da sorun yok.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 maç samiyende di mi? öleyse heyecanla bekliyorum. türkiyenin 2 kapalısı bu sezon geri dönüyor. bizimkine daha bikaç hafta var gerçi ama nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 evet maç samiyende.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Dikkat etsin maça gidicek arkaşlar stat çökebilir :D Adamlar o dandik statı boyadılar sonra kral stat dediler lol ya komik şeyler.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ilk haftadan fark yersek benim kalbim dayanmaz onu bıraktım Özhan Canaydın pokemonunun istifa ettiğini göremem ona yanarım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lütfen pokemon demiyelim, baykuş lol Ra_d [signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 08 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Baykuş un pokemon versionu var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 08 Ağustos 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya alisamiyen stadına 1 ay önce "kesinlikle oynanamaz, yıkılabilme riski yüksek" Dİyen adam tam 1 ay sonra aynı stadadın sadece ve sadece boyama işlemi bittikten sonra sölediği; "Stad sağlam şu kadar kişi vs girerse hiç bi sorun olmaz." demesi bana çok garip geliyor. Allah korusun umarım stada bir şey olmaz. Gs lıda olsa konyalıda yada herhangi bir takımda olsa orda ölücek olan bizim insanımız.. 2 kuruş daha fazla almak için insanların hayatının tehlikeye atılmasını çok anlamsız buluyorum arkdaşlar... Allah korusun da bişi olmasın kimseye.. not:fenerbahçe liyim..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben 3-0 gs yener diyorum.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 alacaz bu macı alacazzz.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Galatasaray büyük olasılıkla maçı kaybedicek.. (yer altında uzantılarım var) hatta skoruda söliyim: 1-2[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 İTÜ gerekli tetkikleri yaptı ve Eski Açık hariç tüm stada sağlam raporu verdi. Türk halkı olarak her konuda bilgimiz var maşallah. İTÜ gibi bir üniversite'nin raporu varken biz vasıfsız kişilere bu konuda yorum yapmak düşmez beyler.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bence büyük risk alıyolar. Bağırıyoruz burda bi insan olarak, yapmayın etmeyin diye de kendi hallerinde Özhan canaydın ve saz arkdaşları.. Eğer stadı bu senede açmazsa hayatta başkan olmaza bidaha hatta başkanlıktanda kovulur.. Ondan açtı zaten, kendi (afedersiniz ama) g.tünü kurtarmak-kollamak için en azından bu sene bunu yapması gerekiyordu.. Birde belli bi kişi alınması söleniyo ama kimse düşünmüyomu acaba oraya kaçtane kaçak insan giricek? Kaç kişi yanında birilerini içeri sokucak. Şayet benim Ultraaslan dan olan 4-5 arkadaşım var onlar her maça biletsiz bir yerlerden gizlice giriyorlardı 2 sene önce.. Olimpiyatta zaten tüm sezon bikere bilet aldıklarını görmedim. Mutlaka istenenden fazla insan giricek içeri ve allah korusun bişi olmasın...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yanlış bilmiyosam sezon boyunca eski açığa ya kimse alınmıycak yada ilk sadece 5 sıraya alıncak taraftar.(ikisinden biri)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 eski açığın bi bölümüne az sayıda taraftar o da rakip takım..yani o bölüme kaçak giriş fln da olmayacak..çok aşırı seyirci çekecek ((fb, bjk gibi)) maçlar zaten olimpiyat stadında yapılacak.. bu arada olimpiyat stadını da istediğimiz gibi kullanıyoruz haa sanki malımız ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Beyler nickinizin altındaki Gs logosunu nasıl yapıyoruz bende istiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: screamer, 08 Ağustos 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Beyler nickinizin altındaki Gs logosunu nasıl yapıyoruz bende istiyorum Aynen banada Fenerbahçe lazım :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 beyler macı anlatan bır ınternet sıtesı varmı . yazarsanız sevınırım.tamam buldum .http://www.galatasaray.com/canli/[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 08 Ağustos 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 anlatan deilde 2 dakikada bir yenilenen bir maç sitesi var. Orda dakika dakika maçları takip ediyosun. www.livescore.com[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 galatasaray com canli da tıklıyorsun maç yorumu yok. yanı oyle beyaz sayfa sureklı alttan taraftarın yazıları gecıyor.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar