Desu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 said: Getting people online, playing and interacting is obviously the overall goal for the Battle.net platform, and that includes allowing people to play across regional boundaries as they have in the past. Unfortunately, there are a multitude of challenges we have to overcome due to the unique regional account and billing options that didn't exist in the past. But those hurdles aren't insurmountable, and we are looking into solutions that will allow interested players to obtain access to other regional versions without having to buy another full copy of the game. Those solutions are something we're currently planning to have available through Battle.net Account Management within the first few months of StarCraft II's release. Before that solution is implemented though, you're correct in that you'd need to purchase a US copy of the game on launch day to play in the US region. http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25171934229&pageNo=3&sid=3000 İngilizce sorunu olan arkadaşlar için kısaca özetlemem gerekirse; biliyosunuz blizzard aynı accounttan farklı regiona girişi kısıtladığı için kıyamet kopmuştu ve bu zamana kadar ki açıklamalarında bundan geri atmayacaklarını söylüyolardı, bu da oyuncular için farklı regionlarda oynamak isteyenlere 2. 3. hatta 4. bir oyun satın alımı anlamına geliyodu. blizzard yapmış oldugu bu açıklamada -dünya tersine döndü heralde- amaçlarının insanların beraberce oyun oynamasını sağlamak olduğunu, daha öncesinde bunu yapamadıklarını, çünkü bazı zorluklarla karşılaştıklarını ve yavaş yavaş bunlara çözüm bulmaya başladıklarını, oyunun ilk dönemlerinde olmasa da yakın gelecekte region kısıtlamasının kaldırılmasına çalıştıklarını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ben, blizzard iyi biseyler yapınca ınsanların sasırmasını anlamıyorum. adamlar 10 yıldan fazla süredir durmadan iyi seyler yapıyorlar. biraz iman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 insanoğlu çiğ süt emmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Cuce said: Ben, blizzard iyi biseyler yapınca ınsanların sasırmasını anlamıyorum. adamlar 10 yıldan fazla süredir durmadan iyi seyler yapıyorlar. biraz iman. Haklısın öyle. Ben de küçüklüğümden beri "Blizzard'dan babam çıksa yerim." diyenlerdenim. Her çıkardığı oyun bi köşe taşı oluyo. Ama bu sefer insanların şaşırmasını anlayabilirsin.Bu sefer durum biraz farklıydı. Çünkü Blizzard Entertainment, Activisionla birleşip Activision Blizzard olduğu günden beri komuniteyi yok sayan çıkışlar yaptı. Doğal olarak muhattap kesim de "Blizzard'da bozulmaya gidiyo diye düşündü." Bunda da haklılardı, sadece Frank Pearce'la yapılan röportaj bile böyle bi izlenime kapılmak için yeterli diye düşünüyorum. E-sports'u köstekleyen bi zihniyetin geldiğini düşündü herkes. (KeSPA-Blizzard sounları, LAN desteğinin kalkması vs.) Ama tabi sonuçta Blizzard Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Olayları takip eden birisi vanilladan beri Blizzard'ın çoğu öneriyi dikkate almadığını veya almak istemediğini görebilir. Benim de yeni battle.net sisteminde veya cataclysm'de beğenmediğim tonla değişiklik var da hep olan şeyler bunlar. Activision'la birleşme sonrası bunlar oldu demek çok güç zira Blizzard'ın buna izin vereceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sorun şu ki; eskiden blizzard iyi şeyleri kendisi yapıyordu. artık işlerine gelmeyen şeyleri yapmayıp, gelen tepkilere göre hareket ediyorlar. yani bir nevi "yerse pazarı" açıyorlar. insanlar tepki göstermeyip, gelişmeleri kabullense blizzard o bahsettiğin iyi adımları atmayacak. kaldı ki ileride koymayı düşünüyorlarmış... wow'un son expe koymayı düşündükleri özellikler gibi olabilir akibeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 pekaziz said: Activision'la birleşme sonrası bunlar oldu demek çok güç zira Blizzard'ın buna izin vereceğini sanmıyorum. B.net 2.0 (iyidir kötüdür tartışmıyorum) Activision'un sorumluluk alanında. Sadece bu bile "Activisionla birleşme sonrası olanlar" şeklinde bir konunun tartışılmasına yeter diye düşünüyorum, para kokan diğer politikaları düşünmesek bile. Blizzard'ı özel ilgiyle takip edenlere aşağıdaki makaleyi okumalarını tavsiye ederim: "A short history of Activision Blizzard or how B.Net 2.0 came to be" http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=128252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs148.snc4/36771_375133442613_687407613_3587010_7880645_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar