Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video edit sorunu

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Şimdi Adobe Premiere'de bi video yapmıştım ki baya bi vaktimi aldı 1 hafta felan. Uncompressed haliyle 2.5gb felandı sonra onu divx codec ile sıkıştırdım sonra onun üstüne bi de altyazı embed ettim. Fakat farkettim ki son kısımda bi fotoğraf olması gerekiyodu ki önemli bi yeri sevgili premiere oraya o fotoğrafı koymamayı başarmış nası yapmış bilmiyorum.

Şimdi videonun o compress'li halini attım premiere'e bi de eklemediğim fotoyu koydum fakat render etmesi o kadar uzun sürüyo ki anlatamam. Evden çıkmadan önce bırakmıştım geldiğimde yeni bitmişti 3-4 saat sürdü nerdeyse ki ilk 2.5gb'lik halini render etmesi bu kadar uzun sürmedi ki onu da düzgün yapamamış.

Özet isteyenler için asıl soru burası:
Şimdi basit bi video edit programı arıyom sona o fotoğrafı koyayım bi de fade in fade out efekti verebileyim oraya o kadar başka bi isteğim yok. Fakat ne denediysem olmadı movie maker'a koyuyorum videonun çözünürlüğünü bozuyo ağzı yüzü bi yana kayıyo felan. 720*480 bu arada video. Böyle hem elimle çözünürlük ayarlayıp hem de kısa sürede render alabileceğim video edit programı var mı? Bi de kaliteyi de bozmasın mümkünse...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...