Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Selamlar elimde 2 temmuzda kültürparktaki açık hava tiyatrosunda olacak olan lara fabian konserine ait bi tane bilet var tek kişilik. ben arkadaşlarla gideceğimden yanyana alamıoruz biletleri. iade ya da yer değişimi yapılmadığını söylediler o yüzden biletimi satıp arkadaşlarla birlikte alıcaz. bilet basılmış halde K bölümünde 6.sıra 3.koltuk biletler hala satılıyor 33 lira bilet fiyatı ben 23 liraya bırakıcam. bilgi için link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hiç mi bursa'dan pati yok yahu negzel konser bileti işte 20liraya vericem hadi çıkarıyım elden şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar