prondir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 asus k40ij bilgisayarımda intel mobile intel 45 express ekran kartı var. fakat oyunlar widescreen oynanamıyor, kenarlarda boşluklar kalıyor. Diğer ekran kartlarının kontrol panellerinde scaling diye bir seçenek var. Bu sayede sorun olmuyor. Fakat intelde böyle bir şey yok. internette biraz araştırdım fakat çözemedim.işletim sistemin win7 32 bit. Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 win7 olmasından kaynaklanıyor abi ,çoğu oyunda widescreen desteklemiyor. ekran kartının ayarlarından düzeltilebiliyor nvidia ve ati kartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 regeditten oyunun bulundugu yerde ekran ayarlarıyla oynaman gerekiyor.googleda oyunun ismine göre arat bulursun illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar