Evr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya hiç tanıdığım yok buraya üye olan o yüzden davetiye gönderebilecek varmıdır konuda açmak istemezdimde nese sonra silinebilir :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Aynen domain satmak istiyorum. Bana da davetiye lazım lütfen: [email protected] Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Normal kullanicilar davet gonderemiyor sanirim. Bir kac senelik bir hesabim var, epeydir girmiyordum, girdim baktim simdi ama davetiye falan yok ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abijim amma kasıntı forummuş bu böyle. çok pahalıdan satıyolar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar